та ні, просто заморився, тепличку накривав плівкою. а що ото за кацап в вас там крутиться. жілізьйака наче нік. він йазик в школі вчив замість мови. підти встроїти йому маленький треш чи що?
То відшукуйте швидше. А ми з паном К. "будемо за Вас пана Бога молити" (с), бо мені би катушка на 18,5 кгц не завадила. А пану К. якийсь "Шварцлозе", чи хоча би "Льюіс". Казали, що народ покупляв, а тепер розпродує.
ну як то що?! помідорчики, огірочки та інша городина. бо помідори вже ось-ось буріти почнуть а там і черовніти теж. та і грибів цебро назбирали. нічого особливого звичайні гливи але ж все таки не у лісі чи крамниці а у дворі. отакоєот. а ви кажете
чогось так і подумав що гриби будуть, апчхи! хочу в погребі вишеньки посадити щоб росли, а потім схрестити їх з амстердамським або мухомором,
Я там знаю особисто тільки Кощея,а більш нікого...Там начебто нормальні хлопи.Хоча є парочка непевних.одного ви точно знаете
Бо навушники можуть використовуватися як блок управління . Тобто можна купити катушку , штангу і наушники і йти копати .
хто казав, що в епіцентрі фіскарь 350 грн ??? хегасдва ... всього лише 399 -((((((( заказав на форумі за 290, най буде з доставкою, але ліпше на різницю куплю дітям півтора кіло бананасів -))))))
Тю ... Самі казали шо він вміє гризти горляки - там би його взяли та й натренували в розвідку і був кіт як ніндззя . Тим більше шо він ображений на своїх колишніх господарів і тепер дуркує , а ось армія зробить з нього людину !
Я б не сказав шо їх сильно позбуваються і вони ніц нікому не треба як гарет 2500 , на віоліті їх б/у хватають ше швидше ніж терки 705 .
Та всьо одно незрозуміло - може там якась хитрюща частота шоби не робила гармошок на саму катуху ? Та й херня то всі безпроводні девайси - мабуть таки зичайні якісні навушники краще .
Ну то купіть собі такі чудо прилади , самі чогось із фішером70 ходите . Не тре говорити дурниці про гарний прилад . На віоліті манеТТчики недарма за ними ганяються , мо по війні він і не того так мене війна і не цікавить .
Торік в лісі знайшов таке чудоприлад,півпляшки самогону кілька пустих пляшок і кашкєта червоного,мо хто упізнає шо за меде??