Фіскарь на 80 см. для пошуку монет гарний. По війні не дуже, але якщо ритися десь в глибині траншеї, то без нього як без рук. А Ви якось писали, що відшукали якусь там монетку, і збиралися перевернути її пізніше, щоб стрічки на гербі порахувати. Чим закінчилося? Бо чи Ви не відписували, чи я пропустив?
та таки було, 1 коп 1957 року, але нерадійте, там лєнточок мало я її якраз 1 січня і перевернув. а так би вам катушку подарував би пану К. кулиметика.
Шо то за катакомби на останьому фото , га То я якраз манеТТо і копаю , війна мене не цікавит . На початку пробував мслкою копати і пойняв шо тре купувати фіскаря , бо копати мслкою суху землю ше те задоволення .
дзот, а насправді погріб, дім лісника був, як їхати через В. Старосілля на Набутів, через Фосу переїджаєте і по праву сторону коло бесідки.
Нашо те стерво там треба , шоб передушило всіх котів яких тримають військові ? То там його довго ловити не будуть , а пристрелять і всього ділов .
Тю горщик то таке,мені сумно було то налив з олова динариків,такі хороші вийшли,ну і трохи підсіяв поля,вже і два на віолетовому проканали і продались
динарії то таке, головне щоб корпуса часів були позолочені,олово, фокус з електролізом і вуаля ауреус,головне з вагою непереборщить а ще монетки буду літом по лісі закопувать рідких років, вже парочка 58 року є, 57 року добавляють ленти, замовив кліше на 5-к хрест скоро мд на коп брати небуду
звонили в больницу, состояние прежнее, все на месте, никак не может сам давление поддерживать, по идеи врач говорит: уже должно улучшение быть... елки палки.. Ждем с нетерпением хороших новостей и улучшений!
Сьома доба сама вирішальна , то ж робіть висновки ... Не переставайте вірити та навіть подумки не готуйтесь до найгіршого доки він бореться за життя .
конечно я даже не мыслю о .. все мысли и надежды только на поправку и возвращение домой , он нам нужен тут и чем быстрее тем лучше! раз вытерпел такие боли, потом 3.5 часа сложнейшей операции и столько дней говорит только об одном, он борется !
Копаю вже майже рік,і в глинистих грунтах також,і нічого,тримаеА як не витримае то повернуся до попередньої
того що там типу блока , в камрада є, але як ото без Вді ходить? я чуть з дуру Деуса некупив. відвело.