Всим доброго ранку.Дивлюся робота кипить....Завтракаю антибиотиками и обэзбалюючим.На кота вбивцю резерв.Пан Касий,як зловите то не топить - пришлить мени бо коти пид викнами задрали писнями.
то ви хочте, щоб вони тепер під вікном воняли якщо ні, то най пан Касіо навчить його копати та висилає кіта з ляпатою -)))))
Доброго ранку. Вітаю всіх, хто сьогодні святкує Великдень. Думав розібрати мотоблока, та пан @slawuta5 підказав, що не варто))) Панові @casio легше пневмата якогось позичити, ніж ото пастки для кота майструвати. За вікном Сонце шкварить — мабуть Весна іде)))) Бачив сьогодні першого буська, щось довго вони до нас летіли
Мегаржачь. https://reibert.info/threads/pomogi...ljaxa-ili-paradnaja-nakladka-germanii.750520/ Поднял таки чертяка мне настрый.
То бігом резервуйте, поки пан К% не побачив! Продасте потім панові Громоффу за грубі гроші)))))))))))))
всі годинники перевели ?!?! Саратовский отдел «К» разыскивает пользователя, написавшего комментарий о часовых поясах «Не время шутить про время!»: Саратовский отдел «К» разыскивает пользователя, написавшего комментарий о часовых поясах | RUBLACKLIST.NET rublacklist.net Вот именно за это его ищут.
Доброго ранку! Техника для поиска раздел продам снаряжение для поиска. Вибачайте посилання давати ще не навчився. З пов.
вітаю панство. на дворі похмуро але поки що без опадів. хто святкує сьогодні Великдень зі святом. шо-шо. хіба не ясно? москалям хочемо перевірку встроїти та не одне цебро гімна на їхні довбешки вилити
Там ще й нік у ТСа «Клоун90» Треба попросити модерів перенести в курилку тую тему хоч на тиждень, щоб поглумитися))
Вітаю ! На вулиці похмуро , але тепло +5 , тихо . Та думав я про пневмата , але то треба цілий день лежати в засідці , і чекати того кото-вбивцю , погода зара для цього не підходяща , та й час шкода на те стерво марнувати . А пастку поставив , наживку причепив , валер"янкою окропив в середині пастки і тіки тре перевіряти через якийсь там час . Та й ще є в мене тут 2 бродячі кицьки то як впіймаються то вивезу їх в місто до 5 поверхівок , най там вештаються , а не в мене по сараям та курнику . Такшо буду робити пастку , і кото-вбицю зловлю і тих бродячих кішок виловлю .