воно то звичайно гарно але то не наша метода. тре катувати довго та сильно, але не до смерті. щоб довго мучився. можна узяти наприклад досвід так званої китайки, чк у кийові в часи першої окупації.
погоджуюсь. але тілько вже на болото з асінамі. і показувати що тут соь на цьому самому місті був масквабад, головна помийка всєя кацапстанії. зараз усе зусиллями світової спільноти вернули у превозданий вигляд. болота, лосі та інші звірєтка. кацапів знищено як тих клопів.
звичайно то дуже велика честь і мені б звичайно дуже хтілось. але відчуваю що я не втовплюсь через усіх бажаючих
Бачу, кацатема йде у вірному руслі -))) Але все одно, раніше ранку тудине буду писати, най окріпне трохи -))))
згоден, там така черга з бажаючих дати копняка назбираеться, шо після першой сотні буде не дупа, а ліловий хульодєць
усе залеже від того як приподати. головне не жлобитись на гарного менеджера і тоді будуть купляти. тож робіть гарного запасу сємачок і найміть менеджера і матимите гарного гешефта
ще, най кіта того, рудого скаженика, від пана Касіо викупає, щоб той злюка мишів ганяв а не на лівер відкинувся -))))))
ну все., початок є -)))))0 до кацатеми вже москалики з бухатеми підтягуються, так що, все іде по пляну -))))))
оце хочу в вас запитити. а на яку холеру вам лопата та ще і саме фіскарь? ви нею будете рибу добивати чи закопувати її?
ну вата не вата але москаль. кіснір таж з початку був в адекваті але потім геть скурвився і пішов членінським шляхом
Всім привіт! Пане Олександре,не заморочуйте собі я..я. Купіть собі таки "Фіскаря",довгого,чи короткого-то на ваші вподобання. Але головне,щоб не москальский(пітерський-там держак з круглої труби),він не надійний,ломиться. Беріть польский,або фінський(дорожчий за поляка),міцні,витривалі.Там держак з труби,яка на зрізі має форму яйця. Трохи ціна напевно кусається,але вони того варті.
Доброго ранку панове, )=0 С, але вже буде +15 , і можна буде копати по болоту , на острівку пан К. туди таки і недоїхав.
Доброго ранку усім присутнім та отим, що ще подуху мнуть. Усіх визнавців західного християньства вітаю зі Святою Пасхою - добра, щастя та й здоровья - Христос Воскрес!!!
В7 доброго ранку! щось я сьогодні не дуже добрий, москалі най ховаються -)))))) http://i.imgur.com/ZieL7Yg.gif