Доброго вечора всім посполитим,а кацапурам клізму з червоним перцем,і то по пять разів на день,сьогодні покопав ну дуже файно,біжу поляну наслідуватєлям пана К. світлину покажу потім якщо прицела на фотопароті не зібью
Підказую, нова модель не потрібно багато сили витрачати)) розграбуєте собі знахідки : пост # 24 https://reibert.info/threads/lesnye-zarisovki.658201/
Та читаю як котів ловити . Бо на наш куток занадився чужий котяра і встановлює свої порядки , мого кота ( ше малий десь пів року ) вже я тричі від того кота відбивав , а вчора загриз сусідського кота . Завтра буду майструвати пастку такого типа на того кота , бо більш нічого на розум не приходить .
Не знаю, я в тому повний профан. Прапор сказав, що заряджали акумулятори літаків, чи щось подібне і гарантував, що витримає кабель чимало. Роз'єми були саме такі як на фото.
тілько не в колодязь а у казанок. юшки наваре а з шкіри шапочку собі красиву пошиє, чи комір на лапсярдак
То його ж треба ше спіймати . От як спіймаю те стерво то обов"язково у чанок з водою разом із тою пасткою кину . Я кров пускати не люблю , ше мийся після того і прибирай у дворі , а так втопив і всі діла . В мене свій котик для мишей їсть , а цей тільки інших котів вбиває . Он вчора перегриз горло сусідському коту , пару місяців тому скрутив хребет іншому сусідсьому коту шо той тягав задні лапи поки й не здох , а це вже за мого кота взявся .
да, зараз коти не те що раніш, мутуют, одне погано що мясо в них ніяке. А мо то і не кіт, може то мутаційний пес втік з секретної лабораторії? а мо він з Марсу? Може розтяжку з Ргд 5 поставить в сусідського котика?
Та заведіть собі ось такого гусака. Щоб гнав сусідських псів і котів, а якщо не буде справлятися - то шию до довбні і стушите з картоплею https://v1.std3.ru/66/70/1458903235-667010a078612a3c7dd65984e4bf7ae5.gif
то так. ліпіздрічіствам треба і тілько ліпіздрічіствам. воно вже і напівготове мнЄсо буде, залишиться тілько досмажити та додати сіль0перець і хутро обсмале заразом та і швидко все. раз і гатова©