Гарний куцопал! В мене не підніметься рука таку вєсчь різати на брухт. Нею хвайно було-би пару раз по Кремлю шмальнути!
недавно звонил, состояние тяжелое с отрицательной динамикой, помогают ему как могут! Молимся и надеемся что папа скоро выздоровеет !
коли маєте таку можливіть аби бути поряд хай навіть під дверима реанімації - зберіть всю волю в кулак і їдьте ! В реанімацію можливо пройти після 10-ї вечора , принаймні потримайте за руку та поцілуйте . Ви можете в це не вірити чи сумніватись , але Ваш непритомний Батько дуже потребує цього ... А ще моліться хоч навіть не вмієте , просто дякуйте Всевишньому за все те що Він зробив за для Вас та Вашої сім'ї ( навіть коли вважаєте шо зроблено замало ) , дякуйте Йому й подумки просіть вибачення за свої гріхи ...Щиро бажаю найкращого .
Доброго вечора панове, на коп непоїхав, забив, зробив добру справу, відремонтував пару девайсів. Оце в нас в місті знов вивіску повісили, потихеньку з роботи скорочують, і обіцяють пряник в ато.
С вечером панове , + 3 где то было , темно сыро и сонно . Шо тут нового и интересного . собака еще ходит
Пане І%, звиняйте, звичайно, що я порушую вашу традицію, але жарти про собаку сьогодні не дуже доречні, як на мене ...-(((
Ну то таке.я шойно ввалив скаргу на того троля в темі <в расіі> ну ви в курсі.за образу і........зара вальну ще.хочете-мож дати йому баньку.наших-тіпа вася слиш!не мона.
Вітаю панство! Сьогодні ходив до музею,де ще того року зробив міні виставку,перебирав експонати. Дещо підчистив,змастив,трохи доклав нових речей. На Прикарпатті пішов дощ.
Заходьте,я там Вас запросив,тема саме ваш профіль. Тільки не спугніть одразу. https://reibert.info/threads/figurki.748280/
Доброго ранку дужесильновельмишановне панство! В нас холодно, пролітають поодинокі сніжинки, зранку йдучи на арбайтен бачив лише одну з гарними довгими ногами в чорних колготках. Решта була в пальтах, шубах і "тоьплих вєсчях" Пану Обучу скорішого одужання, щоб в самому найближчому часі міг взяти "клюшку", прогулятись по-полю, випити з камрадами ввечері біля багаття чарчину, пообсуждати женські цицьки і заспівати гарну козацьку пісню!!