та нащо до панотця йти? я за невеличкі гроші відробити можу, я добре відробляю. жоден ще не вертався скаржитись.
Добридень всім. Погода +8,днем був дощ,на вечір таки похолодало.Та приморозок вряд чи буде. Тобто пізньовесняних заморозків теж не буде?
Доброй ночи коллеги! только с больницы, 3,5 часа шла операция, состояние после , тяжелое стабильное, сильно все запущенно было, много латали... завтра на 9 туда, лекарства и тд... врач нарисовал мне на бумаге что там было и как штопали - это ужас! теперь нужно набраться терпения и ждать чтобы батя выкорабкался! Всем Вам огромное спасибо за моральную и материальную поддержку! она была ой как кстати! Спасибо!!! Дмитрий.
не знаю, как увезли, так и не видел его, он в реанимации сейчас, еду утром на 9 часов! все скажут, судя по всему, на рассказывают не мало....
як очухається трохи то вітання від нас перекажи. Холодний Яр чекає. а тобі особисто від мене. не бешкетуй. ти розумієш про що я.
О-па,ось недобра новина. Біда вона така,приходить,коли найменше чекаєш. Скинув трохи,най виздоровлює скоріше.
на "сонячному" закарпатті був невеликий дощик і холодно та бридко, але морозу не було П.С. то десь близько 200км від міста Кола в сторону Мадярщини
Доброго ранку панове, середа, +2, сонячно за хмарано, сьогодні базар, хочу ковбаски домашньої. продам ммг.ВІдам в добрі руки дресированого крота, самовилов, самовивіз. Може сьогодні на коп поїдемо,поле зорали, дощик пройшов, то динаріїї шо гриби повині лізти.
канечна!як де?ше спитай в кого))))))))).і взагалі вважай/тсссс!кажуть тут і з бетону відсотки беруть))))))))))))))))/.доброго дня всім! в нас+8,дубак.зраня накрапало.
Доброго дня! от тільки не заходив на Райберт з сутки - зразу щось трапилось! Дай Бог пан Буч видужає! я сподіваюсь, що все буде добре!