Вітаю ! На вулиці хмарно з проясненнями , тепло +7 , вночі був приморозок -3 . А шо такоє , шо так мало , шо астероїди вже перестали діяти , га ?
https://reibert.info/threads/ehrdogan-kak-v-vodu-smotrel-v-brjussele-2-vzryva.748347/ Цікава тема.))))
Доброго дня. Приїхав з Київа і дуже тому радий — не можу уявити як я прожив там майже 40 років. Шумно, людей повно, якийсь зоопарк а не місто. а втім вітаю всіх із Рівноденням і початком весни… у четвер))))))))))
С днем панове ,+ 4 гдето , пробивается солнце между тучек , вроде грязь подсыхает помалу . Шо тут нового и интересного . Везуча людына , успел слинять с нашего бедлама
Дзвонить проктолог до травматолога: — у мене рука в пацієнті застрягла, виручай! — в нас травмпункт, а не ляльковий театр! — той відповідає
Вітаю. Добре, що Ви не переймаєтеся. Але, це вже якась вселенська змова. То на фіолетовому вороги постійно "козні строїли", то тепер тут... Може, сходіть до батюшки? Зранку було трохи прохолодно, але ясно. Зараз потепліло, але захмарило. На середину тижня знову обіцяють сніг.
ну на фіолетовому то дійсно було, зараз чисто свої лоти, купляю/виставляю, остальним ніки поробив хай самі чудять, ну тут да, виграв але малость фінансів небуло, небуду писати що в ато висилав спорядження і рожки, але просив почекати пару днів, па та ладно проїхали. всі вмнуваті тіко не я мене розбанили доречі на фіолетовому, договор з модератором зкріплений кровью шаг , вліво вправо, прижок на місці -бантак шо стараюсь з форумчанами домовлятись, ого а звідки ви взнали?
Терміново!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дядьку БУЧ.потрібна допомога.швидка доставил в лікарню.лопнула язва. Картка 5168 7572 2360 3020 Тесленко Олег Іванович.
Поняв.. завтра вже чим зможу.. я ше курва не в місті.. бл...((( скиньте в ЛС номер тел.його.. потім позвоню підтримаю..