Змії,цвіркуни,цикади,личинки хрущів?далі не продовжую,мать хтось вечеряє)))))))))))хоч чорта.хоч жерти-ше не то їли))
Реєстри з золотом і діяментами хтось має? Ось питаються (свіжак): https://reibert.info/threads/pitannja-pro-rejestri.748249/#post-8031417
а це така собі перевірка. якщо людина нормальна то сприйме жарт та посміється а якщо ні то ні. я оно теж зараз одного новачка в сусідній темі перевіряю
ви тільки пряника тульськага та воронезьку патеряшку в кацапській темі не "кусайте", бо знов закриють, а то не добре ...
та ні. хоча один маленький грюк дядькові Траку і та варонізька манголія знов полетить до бану. я в темі про вибачення перед жидами поки що розважаюсь. там чи то жид чи то ще якась потвора в кньйазь мудрогельствує то я і запитав чи дядя ізя пророк чи ні.
можу так відлити, по аптечній міркі. теоритично чорт, то теж сально-яловична субстанція два в одному і сало і говядина. ялеж є підсвинок, молочне.
Доброго ранку панове, +0, сонячно, вівторок, пан Касіо , іду на рекорд 4- ри рази підтягуюсь на турніку ! штангу жму аж 30 кг! отакоєот.Подарю фотоапарат.шукаю запчастини до СВТ 38.
мдя, просив камрада почекать пару днів з оплатою, так мені -1 бал 400 грн давав за лот виграний! в ітозі... ...Лот продан 2 бер 2016 у 22:37 пользователю с максимальной ставкой 110...., логіка чи смисл? мені то пофіг 1 квітня розбанять, за місяць буде +10 рейтинг, а знаків я ще кучу накопаю.