відверто мене не те що дратує а просто доводе до сказу оця назва кацапів. грЄЄЄЄча.тьху. незнаю чому але скаженію як тілько прочитаю на якомусь виживальщицькому топіку отую грЄчу.
— Сеня! Шо ты бегаешь как идиёт с той мухобойкой? — Роза, не мешай мине! Я убил таки пять мух… Три самца и две самки! — Я тебя умоляю! Как ты узнал?! — А шо тут узнавать? Три на банке с пивом, а две на телефоне…
Я думав то звичайні мухи , а виявляється то плоди що застосовують в їжу ... Хоча шо тута дивуватись - он китайці опаришів жеруть , а кацапи навіть дощових червей в олії готують ...
Тепер ми знаємо чому друзяка Бек так хтів борзенько дременути в еміграцію - спалив ескаватора й думав шо коли власник взнає то буде капєццо
дощових червяків пробував, то була австралійська консерва, гусінь пробував, личинку хруща, от опариша нажаль ні. Ось будуть мухи влітку, візьму цукру та виведу, екологічно чистих то спробую. а жаба, лапки то повний шик.
не, я не ідіот, тупорилому думаю моглоб дійти, кранік відкрити перед тим як різати щоб газ вийшов, , або зовсім нетрогать балон коли горить, ну накитуть робу накрайняк.
опариші набагато смачніші коли ростуть на житньому борошні з сметаною і обов'язково в темному теплому місці , цукру треба додавати вже під час фарширування ними вареників . Тільки треба частенько поглядати аби не переросли - тоді як черствий буряк та й лапки будуть в зубах застрягати , а можуть зовсім розлетітись і залишитесь голодним .
Я так думаю аби він його не качав то просто б вигорів газ і все, і техніка була б ціла...так ні нада його качати бл... було Чи я помиляюся?
Вечір добрий, з понеділком чи то з його закінченням Копнулась цікава кокарда в хорошому стані, кацапського поліціянта Волинської губернії