ого вас нагнуло життя то. мені простіше гриби круглий рік є. я простіше роблю, горілкою розігрів да і все.
і вам не хворать))))))))))))як бачите ми й не закривали/суботній улов.комради ше вчора іздили.думаю теж покажуть результати/
брех-брех)))))))))))))))сьодні зраня були на тривозі-там в клієнта під ринвою гливи виросли на дощці/шкода фото не зробив-то всьо!!!!!!!!!!!!!/
співчуваю.хоч як сніг не дуже глибокий-лісом ходити саме то.земелька мяка... і тишина.при -15 пів дня аська тримала заряд/без чохлів і прочого.хіба ми підзаряджались.но чемно)))))))))))))))/
Та дєла-дєла))) Пан Кран,як не святкує,то хворіє.А я з цією школою трохи зачухалась.Розсада підростає,трохи треба пересаджувати.скоро ж город,надіюсь....
най кида те дурне діло, не на часі зараз хворіти. та і зі святкуваннями теж треба бути обережним, вік вже не той, берегтися треба
Доброго дня!+5, накрапає дощик! вчора покопали - ну щось ніяк не відкрию сезон чимось гарненьким!!!:якесь убите манеТТо, пояски, гільзачок - ніц цікавого!Сподіваюся, що це затишшя перед шквалом абалдєнних знахідок! Всім гарного дня!
Пане Бек, Ви меня "пугаєте"! Слухові галюцинації ( тим більше звуки Аськи) - це одне з перших та найпоширеніших проявів Шизофренії! Або схаменіться з грибами, або "двері без ручок"!
які ми добрі-в ліжко заразу!і ...,тевхати до сьомого поту/шоб помилування просив,ци тої...ну?капітуляції з контрибуцією.во!/но при тому -посилену пайку,шоб на катування не походило)))))))))))))))/а то дивись-до грішників демократію застосовують.ну ніякої інквізиції)))))))))))))))))/гречка,сіль,пшоно-капєць!на кухню-їсти варити!а на вечір-масажик,сауну.пивка холодненького!!!!-НЕ ДАТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!о!то я розумію покарання))))))))))))))))))))))))
Вітаю ! На вулиці погода трохи краща ніж було вчора і позавчора , вітру ніц нема , похмуро , але іноді виходить сонечко , + 7 , Дощу ніц не було , хоча ранком трохи крапало то заволочив бороною город . І вам доброго дня . Та сезон відкрили вже всі , навіть я і то вже дві манеТТо викопав .
до, щось мені стрьомно в ліс типер ходити, може перейти на поля по динарії, є такі місця нерозвідані а якщо звук трактора буде чутись? може того я чую те що в паралельному світі твориться? га?
латиною-фалос екстраордінаріс,рузькою-вєсьолка обикновєнная/в лісі запах чуть метрів за30-40/+купа мух