Пита бідак Бога-Господи ти всесильний,що тобі мільйон років?-одна хвилина!а мільйон гривень?-одна копійка!Господи-подай копійку!зачекай хвилинку-відповів Бог.)))))))))))
Я б їм теж стрельнув так реанімації на два тиждня.дурна звичка стріляти в живність,якщо не вмираєш з голоду,ще й в розпліднику!
Вітаю , шановні ! Ось вам трохи позитиву зранку Чудове місто Ізюм і не менш чудова СТО в ньому Уважно читаємо написане
То не заяц а кролик , а вы вообще в каком районе живете ? С Днем рождения . я сам спиртное не пью , но коньяком мог бы угостить
Это именно заяц,а не одичалый кролик))В центре я живу,спасибо за поздравление,но до ДР еще 2 недели)))
Було б бажання знайти!та годі вам!любий хто при народженні зареєстрований-буде знайдений,хіба б повністю відрікся від зовнішнього світу-родини,друзів і т.д.таких є одиниці.бо більшість їдуть на нервах,а тоді ніхто їм не може помогти.нажаль!
Яка різниця де ми проживаємо,вас просто провокують!слышал ,уже, запретят.провокатор той дописувач тай годі.копали,копаєм,і будем копати!а з політ...ою-хай йде на хутір убогого йосипа.метеликів ловити!
Послушай засланный, эта тема для людей, а не провокаторов - проходи мимо и не мешай. Пишу на русском, так как такие как ты другого не знают, а научиться ума не хватает да и лень не позволяет, так что проходи и не останавлявайся.
Та біс із ним, хлопці . Всеодно такі в цій темі не приживаються. Нехай пише. Тут усі люди дорослі і усе розуміють. Мені ось що цікаво : хтось обіцяв тут світлини з Холодного Яру Ну і де вони ?
Ну так с меня коньяк, если каша какая то не начнется , а то придется ехать "зайцев" залетных отстреливать где то в районах