Що Ви так погано про вождя?В його мосці *недремлюще* око.Вони ВСЕ бачуть.і на список.а потім за клуню.
Оф... нно бойовий!нагулявся-приходжу до хати,на кухні запах-атас!пляцок з вишнями пекли!мої дрихнут-духовка гарує.блін забули напевне.ой буде їм зраня єкзамен по ппп!ще б трохи і ....
Ніхвіга і не було.я вже скілько каструль перепалив.Можна на ті *грубі* гроші антамабіль з карасіновим мотором купити.А хата ще ніразу не згоріла.
Ну тут варіантів тьма,зараз ті каструлі модні з пластиковими ручками,хоч і не горять-але плавляться.стече така гидота на підлогу...мда мало не покажеться.тай продукти горіння при невдалій витяжці,або сильному вітрі контр тяга.ну як кажуть ліпше перебз...ть,чим недобз..ть!газ жартів не любить і не пробачає.а баняки то фіг...я.прийде потім циган,що під поляка косить і <пані!вшистко ладні баняки,нє бардзо дроґо!>закруте голову мантилепі і втюхає їй за 400 баксів набір,що в магазині коштує максимум 100!))))))))))))
На моє щастя*мантилепи чи антилопи* ніц не маю.Я щаслива людина.я живу сам-один.Правда є дві суки.Чапа(12 років) і Мотя(1 рік).пікінес і такса.А як приємно.коли вони нашкодять.гавкнути на них.Ну що ссуки.А вони ніц не ображаються.
Ну я офіційно теж не маю,а історію з <нє бардзо дрого> відчула на собі моя знайома.каже тоді її перекрило наглухо.ще й поряд нікого не було,щоб під ребра дати!))))))))
Десь поділися камради.нема нікого.Мать сидять в отих скайлабах.наблюдають один одного.А в мене компутер ще на дрвоах працює.якщо дровець немає.то і солома згодиться.а влітку кізяк коровячий збираю.Взимку як НЗ.
я тут є. а що до когось по ревізії треба зазірнути? то я взагалі згоден але час треба заздалегідь погодити.
так ми майже земляки. бо колись двано моє містечко до херсонської губерні належало. а в вас там теж привозяк в одесі чи то він з одеси евакуювався?
Привоз(рос.) назва раньошнього ринку притаманна для більшості південо українских міст,й в кожному він свій)
от лінива ти потвора. ні щоб накнопати повідомлення рядків з триста, як ти провів літо так тобі лінь.
До речі я своє місто ось сьо...вчора показував:http://reibert.info/threads/krasivye-foto-prirody.25351/page-7