Обойдутся на фиолетовом , что бы я свои кровные двушки там продавал , лучше рассыпать в полях и лесах для будущих поколений копарей .
От темна Ви людина,дражнитесь,язика вивалюєте! Читайте уважно,який вигідний план:теплиця-мухомори.Не з"їла теща-поміняли п.Беку на сало. Так що за пораду%- по тому заповіту,у який вас п.Артанія вписав,допишіть мене,як вашого правоприймача. Щоб все по закону було,а не де попало. А хоч би й мухомори,головне щоб вона їх їла. Або напомінять на щось корисне. Скоро достигнуть,довідгодовуйте сало.
Вытаю всіх порядних людей, хунту , бандеровців та всіх фашистів з карателями! Наслєдніка Тори - з святом!!! Піду на панщину, мать би її так!!!!
Ось вам анекдот про пана Кь. - Вы бэндеровец и националист! - Я ? Таки да. Так у нас вся синагога такая...
Всім доброго ранку! Поки дружина не проснулась, буду збиратись на коп. Восьмоємарта придумали Клаґа Целкін з Ґозочкою Люксембург в знак протесту побиття полісменами амстердамських простітуток. То нехай всякі москалі і підкацапники його св'яткують А нормальні люди вітають своїх матерів, доньок, сестер, бабусь, дружин і коханок як годиться - в День Матері, другу неділю травня
Не повірите — дно є))) там тіко носик відпадає… нержа совітських часів от віднесу до зварника і нікому більш не подарю
До речі вітаю всіх… хто встиг втекти на коп))))) Ну а як ґудзик англ.імператорського флоту потрапив у город на Поділлі?))) Таки догрався )))) Мать перевіряв межі використання гільзи)) От у мене лежить мідний радіатор і розвалюється на пластинки, може ним засіяти поле якесь… наприклад там де пан @NIA колупає?)))) Я пам'ятаю нам в школі (4-й клас здається) класуха розказувала, що (увага!) дружини моряків вийшли з вимогою видати гроші їх чоловікам… я ще не міг зрозуміти чому так іржали дорослі, коли я їм то переказував… ну як коні гиржали))))))))))))
Доброго ранку!дощ лупить, а я на роботі! добре що не вихідний, а то з таким дощом на коп певно все ж таки не поїхав! гарних знахідок!
Та як дощ то не так обідно,а тут сонце,тиша і ніхто над душею не стоїть.А нікуди не поїдеш клята застуда...Піду якусь фільму гляну.