відповім Вам, як художнік художніку: ось Вам риба ось вам мнясо як доїм, то розкажу смачно чи ні -)))))))))))))
Розкажу воєнну тайну,на роботі приізжала з перевіркою одна дама,падлюка,мона сказати мужененавістніца рідка,як нема до чого догібатися то падло починало описки в документаціі як порушення нотувати,то якось подумали під час круглого столу та і вирішили і реалізували,новою поштою відправили на іі день народження в красивій коробці з квіточками віника,деревяну ступу-довбанку та прикупили в секс-шопі чорне здорове іскуственнорезинове мужське достоінство,шкандаль був рідчайший воно придуркувате настучало начальнику управи а саме злягло в госпіталь на два тижні в нервологію.
Пиши в гуглі "Древнерусские амулеты-привески", і дивися картинки. Я би сказав, це щось воно. https://www.google.com.ua/search?q=Древнерусские+амулеты-привески&biw=1366&bih=634&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiZidf0i6_LAhVsAZoKHW46C1UQsAQIGQ#imgrc=TsHXCqQ6xuL6EM: Дивися, оце сучасне, копії давніх: http://oldrusuvenir.ru/lite-podveski-shumyaschie/
Дякую. Досить цікава річ. Піду запропоную Артанії помінятися на Тору, а тору продам за грубі гроші головному , Ні , не так! ГОЛОВНОКОМАНДУЮЧОМУ жидами пану К.орбану.
С вечером панове , только припхался с работы , город пустой аж жуть берет , я такое помню когда Чернобыль бахнул . Шо тут нового и интресного , какие котировки на бирже . собака не сдохла ?
Не так давно дослужував я в реактивній бригаді в Дрогобичі, була в нас своя компанія, дні народження, свята, в прєф пограти і так до сьогодні, всі порядні та достойні люди. Одна сімейна пара, він красавєц мущина, зам.командира полку, настоящий полковнік, вона красавіца женщіна, він зі сходу, вона з заходу, він говорить по російські, вона по українські. Вона все:" мій Валєрчик, мій Валєрчик". Любов та повна іділія. Якось одного прекрасного дня, я вже звільнився, зібрались ми у них пограти в карти . Все нормально, вона як завжди Валєрчик, Валєрчик і згодом вона починає його діставати, не можна про нього сказати, що він не врівноважений, но прояви узурпатора деколи проявляються, доречі Валєра і схожий трохи на Сталіна. Діставала, діставала вона його, встає Валєрчик з табуретки, ложить карти на стіл, відкриває тумбочку, бере мусорне відро і по голові їй бац, вона з копит, він сідає за стіл, ми в шоці. Відразу вони правда помирились , но страху ми набрались. Я своїй жоні повідав потім цю історію, вона поохала поахала, зато тепер як назріває якійсь конфлікт я їй кажу:" Валь подай ведро..." і на хіхі, хаха він гаситься.
В яку там нервологію - то отмазка ! То вона вдома зачинилась і два тижні шліфувала оте іскуственнорезинове .
Панове а пан Опришок был уже , а то я ему обещал крышку от чайника найти , да вот склероз забыл какую ему нужно , внутреннею или наружную . В субботу был на барахолке у нас , что то можно подобрать .
колись напарник розповідав. Каже, висадив бригаду і тулюся газелькою, щоб нікому не мішати. Каже притулився до мусорного баку, ну і дивлюся зверху що там лежить, бо двері вже місця відкрить нема. Каже в мусорному баці лежить фалоімітатор, зачовганий, по середині тріснутий і замотаний синьою ізолентою. Ото, каже . той самотик побачив за своє життя!