Вітаю панове! Другий день ходжу злий як шайтан,моя кобила мені дістала до того шо все з рук валиться,ох,я і злий.. Ше завтра це відьомский день.. Для мене тепер траурний сам собі обявив.. Дістало все.. От курва ..
Не злись,воно ні до чого.Мені в пьятницю взагалі моя сказала що небачить мене як чоловіка поряд з собою...шельма...
от скілько тобі тре казати що у твоєму випадку тре обирати собі дівчину яка років на 10-15 а ліпше 20 старше за тебе. вона про тебе піклуватись буде як за рідним сином і нічого крім любові від тебе не вимагатиме. отакоєот.
Дуже старий секонд-хенд Пане К.ну нащо Ви людей підбиваэте,пан Шах саме в расцвєтє сил,а ви йому пенсійонерку
а тягати той візок повинен от такий мотоциклет. так що давайте скоріш висилайте мені такого мотоликлета та возика.
А якщо молоденької хочеться?Були в мене старші за мене.Для досуга нічого так,а для життя не хочеться такої.Щоб у старості не ти за нею порав а вона за тобою
За мото до когось другого,а до возика можу пошукать оте що на фото моему обведене.І буде у вас майже комплект
та нещастить йому з молоденькими. я вже збився скілько їх і було за останній час. а ще скілько я незнаю або забув
Піду но я шо зїм,ше мені якась шельма буде аппетит портити - нєдаждьотся!! Через 20 хв.буду а ви мені тут придумайте як жінку гарно дістати але необразити.. Ото БУДЕ гарне тема..
Не переймайся , друже ! Все минеться й буде зер гут ! А взагалі-то як казав пан Подерев'янський - тьолок нада пи..дить ......
Та я не парюсь вообше,ми нерозходимось нічого.. Просто дістала мене до білого металу.. Ледь непригрів старим тапком..
Нєє ! Не треба тапком ! Краще погасайте за нею по джунглях , а вона Вас потім добряче покусає ... і всьо устаткується .
То ж я і пишу, що нормальний камрад. "Слава Україні!" каже, а теми про коп по арабо-ізраїльських війнах у нього взагалі бомба. А що української мови не розуміє, то не страшно. Вивчить.
Житель Ізраїлю Десембер 1944 з цієї теми: https://reibert.info/threads/svitok-tory.729105/#post-7946612