Чого тіко сємочками ? Теплицю збудує , то розширить асортимент , буде продавати зелень , редиску , помідори та огірки . Доведеться вже пану К купувати візок щоб возити весь крам із теплиці . Це не семачку продавати , де взяв відерко із сємачкою та стакани і твори бланка на кульки і вперед робити гешефт . Але й гешефт від зелені і овочів буде більший ніж від сємачок .
Ну чого зєлєнь Ви ото стреса чим знімати хочете ото таке він і буде вирощувати ,ви тільки огласили а пан К вже вікна в должників повиймав і будує зданіє для
Дарма в тій темі написав про синагогу з блекджеком. Там той камрад Десембер 1944, він у Ізраїлі живе, йому може бути образливо. Краще було би тут писати. Думаю, що Похабич купувати не стане. Візьме Аскота та Колгоспника, і підуть з ревізією.
О , на таку рослину тре не тіко теплицю , а й охорону і всілякі дозволи та ліцензіі . Краще для початку зелень і овочі .
а мені насрати що йому образливо а що ні. най або мовчить або йде по за уманью. тут Україна і Український форум тож най жид терпе або здихає
Наша пісня гарна нова? "7. Запрещено разжигание межнациональной или религиозной розни, пользователи, уличенные в этом, будут заблокированы на неделю".
гарнюній!Вам якщо фальшаки непотрібні - готовий у Вас їх забрать - пересил оплачу!ну що ви з тими фальшивими копійками дєлать будете - заметуть ісчо!
ти йди тору в свого найліпшого друХа пана Артанії викупляй швидше поки не перехопили конкуренти. а тему створемо потім. про те як такий ідєйний камуняка як ти сінагог відкрив
я не можу. Бізнес на сємєчках під синагогою в тебе, а Тора в мене,? але моду показатели тобі коротку дорогу до пана А. Через яр.
сємачки то тке. я і під церквою можу сємачки торгувати, мені то не суттєво а от ти біжи до пана Артанії та викупай поки не перехопили таку цєнну для тебе річ
єврей ти а мені по тору бігти? я вчора тут трохи старовини покопав , от думаю що в відсотки а що собі залишить...
таке! ти жидяра ще той а мене звинувачуєш. давай біжи викупляй ту тору чи що воно. будеш реббом підробляти. приїхав на виклик зайшов до пацієнта і поки лікар чи хвельдшер оглядають хворого ти родичам якийсь крам продавай чи ліки.
ну і що ти там міг накопати? черепки від глеків чи старовинні монети, аж 1978 року а одна взагалі 5 копійок 1961 року.
Доброго всім дняПрацюете?Одиня вдома валяюсь...сумно...На коп не можна...Хворію,дещо поробив карабінчика зремонтував. Шеврон пришив. Піду мабуть ще сумку для хабаря полатаю