та я ліпше піду в них кеулимет заберу, там в них кулеметів багато та і іншої зброї теж. а заяву писати там примусять від руки а я вже відвик від такого нахабства та неподобства та і бюрократія там. треба їх всіх розігнати. все єдно користі від них нема ніякої.
Загалом, операція "Квітник Консерватора" пройшла нормально. Залишилася операція "Клуня". А ти сміявся з мене, казав, що я хом"ячка твого боюся. Ми з ним друзі.
Вірніше були друзями. Відкрию вам невеличку таємницю. За оперативними даними хомячина буде проходити невеличкий курс навчання під надзвичайно дбайливим наглядом моєї персони. Що з того вийде - запитайте в консерватора. Він моїх болонок знає.
А мені не подобаеться,в ціх собак іньші обовьязки, апарат дуже серьёзний, я якось в Днепрі у друга бачив наслідки наживо. це як на мене
а що воно таке тая совість і навіщо її мати? від неї що сала у коморі додасьця чи хабар попре як навіженний?
то така штука,як гонор!ніхто його не видат,але поважне пансьтво його мат!їсти не просить !або спить ,або гризе,як хомячок!
Совість є небезпечний рудімент,на зразок апендиксу,я її ще в дитячому садочку позбувся,дуже вигідно до речі
гонор річ потрібна а от з совістью я не розібрався. тим більш що оно пан Unnamed Player дуже вигідно її позбувся. то мо вона треба щоб її на гроші міняти, чи на сало?
а з чим пиріжечок був? я чогось ось згадав про пиріжечки з квасолею. дуже смачні до речі. треба якось зібратись та самому спробувати спекти, але що з того вийде невідомо бо з тістом в мене не дуже добре виходе.
Бажано нею не користуватися.Нехай завжди буде чистою.неплюндрованою всілякими такими нехорошими дядьками(дідьками)