пане Б%, дайте посилання на вашу подарункову тему, бо дуже цікаво най буду першим резервістом на всі лоти !!! ps ще двійко ГБ відправляйте на мене для шкільного музею (і шмурдяка вних накидайте, місця для єкспонатів багато), одного можна розірваного ... мене музейні фото та подяка на вас ...
нащо їх солити? чи гадаєш що в мене їх до трясця? так ти помиляєшся, дуже сильно помиляєшся. а як зайві будуть то я комусь подарую. вже даже знаю кому можна подарувати, але то не ти.
добре панове. не бешкетуйте я пізніше перевірю. а поки дрім рідер треба перевірити, там дуже цікава ситуація розвивається тож треба бути присунтім
Нє , ну як маленький , грається в ті ігри . Краще розкажи якусь похабень із своіх походеньок в мі2 . Ось тут пан К прожигав свою молодість А тута почав збирати братні % і з того часу ніяк невгомониться
Панове, хтось розбирається в монетах рос. імперії кінця 19-го ст.? Бо той уламок, що я знайшов за шрифтом схожий на них але що воно таке могло бути не допетраю.
Гарна голусувалка . Мо кому треба за не дорого , ціна початкова там вказана і бліц теж . https://reibert.info/threads/skolko-stoit-etot-nozh.740784/
от тілько не треба мені рекет приписувати. я законослухняний громадянин суспільства і рекетим ніколи не займався
Та боронь Боже , який рекет . Так братні відсотки , виключно салком та мнєсом і всякими смаколиками .
З маком ніц не можна при запаленні дванадцятипалої кишки , каравуууллл !!!! Ех , шкода пізно зайшов на форум аби врятувати друзяку Касіо ... вже мабуть я запізнився з попередженням і ускладнення почалися . Гвалт ! Мигенько до ургентного лікаря !!! Хто має тіліфон Касіо - позвоніть аби попередити !!!