С утром панове , у нас тут солнце и вроде как +3 где то , на коп не поехал , все таки праздник . Шо тут нового , вижу собачка пана Ветера завалила лося , видать у бедняги не выдержало сердце от вида такого ЗВЕРЯ !
Мої вітання ! Пререпрошую пана Опришка за посилання на стороннього автора , але вважаю шо стосується наших "Буднів" , оскільки кожен з нас отримував від держави в якості раціону харчування на службі , йдучи в походи , на коп чи у відрядження майже завжди брав тушкованку . Ось шо з цього приводу дізнався один поважний камрад https://reibert.info/threads/konservy-s-chervjami-iz-rf-dlja-dnr.740485/ та має цілком природнє запитанння що до походження одного з інгредієнтів . Оскільки в тій темі писати не можна бо автор суворо наказав тілько "посуществу опрєдєлєнія біологічєского віда паразітов" , то я маю честь запитати в нашій темі чи не траплялось кому шось цікаве чи не звичайне в концервах , котре не було включено до складу виробником згідно рецептури чи технічних вимог . Просто я давно досить підозріло відношусь до усіляких консервів , тим паче шо їх продукують вже майже в кожному під'їзді та з найрізноманітнішими неперевіреними складовими .
Вітаю ! На вулиці ранком була гарна погода : сонячно , тихо і тепло . Ходив на барахолку , ніц нічого цікавого , порозмовляв із знайомими торгашами . Та й попхався і лікарню на обід . Погода зара шось гесть спортилася : похмуро , вітряно і мать холодніше ніж ранком . Ага то був ти у тому генделі . І я там бував ше за студентського життя , але то було десь в 2002р. Якшо така дівчинка будить то любий ранок буде файним .
То называется "Комплексный Набор рыбака Новоотсосии" . Личинки на удочку , остальное в пищу... со стекломоем.
Слава Йсу! Зі святою неділею будьте здраві! В нас +8, і якийсь холодний вітер. Оце на роботі наловив якихось сквозняків, то трохи простудився, і сьогодні відлежуюсь.
А мікстуру прийняли ? Швиденько одужувати , бо ви шось там на заході геть всі принишкли . Он нечутно ні Р100 , АртБорсук , Громов всі мовчать , ше й ви ото надумали хворіти .
Ага. Дружина розвела фармацитрону, а так я прибічник народних способів лікування. Трав'яний чай з медом, калина, малина. Якщо немає температури то стограмєц з перцем!
Витаю друзи.Я докив без роботи.Домашний комп здох,планшет теж ниц не хоче працювати,тож докив не сумуйте без мене.Копаю регулярно,знахидки дякуючи богови э.Як розживуся новим гаджетом то здивую зразу купою знахидок.Всих дивчаток и жиночок з святом Матэри.Хто бажаэ поспилкуватися особисто,то дзвонить.Канцертватор та Опришок тельахвона знають.З весною,широ ваш Руслан.
Я був в столовій . Давали суп з манкою і чай + поів салат з вареноі бурячки та кагачку . Липові ложки то баловство , шо за ними стояти .
Вітаю. Резерв, поки пан К. не наскочив. А я, як він пише, буду за Вас пана Бога молити, щоб гарні касони у Вас копалися, по три щодня.
то спеціялно для кацапів виготовлено. най сі звикають. та і автора тієї теми теж таким годувати тре бо він курва ватнік та сепар недорізаний. вітаю панове. тілько до хати заповз з двору. то те то се коротше приготування до весни. отакоєот.
та цікавого мало - боратинки та якісь срібні шекелі. От єдине що не зміг впізнати: https://reibert.info/threads/naxodk...m-foto-obsuzhdaem.13242/page-582#post-7943469
та пану К. мд непотрібний в нього є, от газбаки потрібні, але щось нехоче забирати, вже рык лежать.Може в кого є то подаруйте один.