тре з твоїм лікарем побалакати буде Лікар. Івасик, скажи “а-а”. КАЦіо. А-а. Лікар (у захваті). Ми ковалі нашого щастя, Івасику! КАЦіо. Бе-е. (Пускає слину.) Лікар (хвацько підхоплює слину). А ти молодець, Івасик, знаєш, що слину лікарі збирають на аналізи. Я вже чемодан слини назбирав! (Ховає слину.) КАЦіо. У-у. (Б’є головою о стіну.) Лікар (у захваті). Настане день, і усі хвороби буде знищено. КАЦіо. Му-у. Лікар. Гарний хлопчик. Зараз лікар випише рецептик і будем ням-ням дімедрольчик. Хочеш ням-ням дімедрольчик? КАЦіо. Хррр. (Харчить і пускає слину.)
я у дворі вдень порався а потім дрім рідер вимкнув та тілько нещодавно згадав що забув сюди зазирнути то сиджу перечитую усе та порядок перевіряю
тьху на тебе. не б52 а мі2 і нема його вже років з 10. а раніш непоганий гендель був і дівчата файні там траплялись і вести далеко не требабуло, парк поруч)))
Я би не зробив такого.як на першому фото.Лосика шкода.А на другому.де трупак.то злодій.не куй шастать.
то будете слідаку розказувать що ви не лось. хтож повірить що то ваша собачка натворила, а так ми вам вірим, вірим, чогож невірить.
Нема мені про що з ними розмовляти.Стук в двері.відкрийте паліція.А шо вам треба?Поговорити.А скіко вас?Двоє.Ну то говоріть
Доброго ранку! Готуєтесь до 8-го? Чи всі тут налісниками об'їлися і сплять? Дуже важливе питання? Панове, хто в курсі чи ґудзика на сотбіс вже виставили, чи я встигну перехватить?
так знайдіть голд монетто, та заженіть її пану Касіо за грубі грощі, то буде вам плюсом до пенсіі -))))))))
Вітаю шановну громаду! давно не заходив на форум, нема ні часу ні можливості (комп та ноут відсутні). спробую почитати накнопане