Беручи до уваги*любов* Вождя до натурпродуктів.і натур добрив.То мабуть так воно і є.Хоча верещав.шо *маму любить*.
Дядьку Десперадо !!! Про який РАЛ може бути мова ? Це танк НАШ ! ))) В армii один тип фарби - це 4БО ))) нею красять все ) Треба ? Можу накапати пiсля свят вже грам 200-250. Буде у Вашого танчика самий правильний колiр. Плюс фарба матова уже,а це ще один плюс.
Доброго вечора,дійсно в останній час десь вечорами він пропадає,мо барменом чи діджеєм підробляє,чи охвіціянтом пиво розносить в барі"Живе пиво"
Мо стриптизером працює ? Пан К має 120кіл живоі ваги то буде основним у стриптиз програмі . Був у нього там клюб , а мо й досі є , із хелікоптером на даху , звався клюб наче Б52 .
Отож , оце картина , та ше й буде дівкам пропонувати погратися в літачок , і буде ім казати : мовчи прапелер .
Ага,ценю Ваш юмор Пан К. и "здав в ломбард"- вещи взаимоисключающиесяСкорее уже ломбард был вывезен у клуню за легендарные "братні відсотки"
А ну хваліться хто і що сьогодні викопав хороше та цікаве,в мене ніц,день пролазив на середньовіччі десяток солідів,півторак 1625 року,жменя куль і середньовічна пика якогось розбишаки.
А я взагалі зранку на роботі Сьогодні,і ще чотирі дні Вихідний буду аж в четвер Думаю в четвер мені буде не до копу після п"яти днів дурдому