Значить розброд і шатаніє . От вам пане Алекс вліпилиб взисканіє якшо ви під парадку натягнете червоні шкарпетки і це помітить офіцер який відповідає за дисципліну в частині ? За жіночок у війську до війни я багацько чув , шо вони часто отими місячними звітами прикривалися коли тре було фізкультуру чи стрільби здавати чи в наряд іти на кордон ( діло було в прикордонній службі ) .
А что это за морда у нее на плече набита?Мастей на ней,как на Моя прабабка тоже как ругательное использовала-"От чортів гицул!" говорила
Нє , ну а якби наділи червоні і сіли в першому ряді на докладі міністра оборони і закинули ногу на ногу шоб було видко червоні шкарпетки . То як , болуб взисканіє чи ні ?
Ось, ловіть. Непогана стаття. http://marshal.in.ua/poleznoe/oformlyaem-razreshenie-na-oruzhie-lichnaya-praktika.html
Вечір добрий добрим людям на здоров ! Що до картоплі - там картоплі скільки - шо вона як хліб при совітах в їдальнях безкоштовно дають ! От , наприклад , захтів я стейка по-поїсти - зайшов до закладу , тицьнув пальцем в шию намальованого бугая ( це тобто я хочу саме з шиї ) , потім сказав "медіум , перфаворе !" і сиди собі жери безкоштовні чипси та пий колу , навіть арахіс смажений у відерцях стоїть на столиках теж можна їсти доки чекаєш свій стейк . Потім робиш вигляд шо тобі терміново телефонують і вискакуєш на вулицю аби вислухати віртуального співрозмовника ... Потім чекаєш доки до закладу заходитимуть чергові відвідувачі і розчиняєшся в тумані ( там дуже часто туман) . Ось так , нахаляву , наївся , сходив до вбиральні , нагріб повні кишені арахісів і прихопив серветку ( серветки скрізь натурвльні бавовняні а не паперові як у нас ) . Пи.Си. То я так , для прикладу як можна там виживати майже без грошей , але сам так не робив бо я порядний та вихований , чесний та , курва , совісний ...(курва то не я а то для порядку )
Чув шо в штатах військових кормлять усілякими хімікаліями , але ж ніяк не уявляв шо вини можуть перетворити грубе чоловіче лице в гарненьку дівчачу пику . Це ж треба щоб вояк став зовні схожий на кралечку , але під одягом таки залишився чоловіком - то аби супротивник розслабився й отримав повний капець .
Я вже й зеленку на покупку мав . Так бувша казала або я або ружжо . Зара ні іі ні ружжа ( здав зеленку назад , не хтів сваритися ) , а треба було ше тоді у 2009 вибирати ружжо . Тоді були гроші на покупку десь близько 1500$ , але по незнанню мігби купити оту дурнувату кацапську сайгу чи вепря , мать і добре шо не купив ті лушні . Зара знову хочу дозвіл робити , от тіко ціни на гарну гладку гвинтівку десь від 750$ . Он у вівторок був у магазині то рем870 від 750 і до 1700$ , в залежності від стану і комплектаціі . Мені сподобався рем870 комбо в дереві з додаткоим стволом в комплекті за 1000$ .
доречне пітання, саме так хотів поцікавітись який саме номер коліру RAL танку на другому фото по табличці колорів RAL із класичної колекції. А то придивляюся і не можу розгледіти на якому номері залишити свій вибір, хочу макет пофарбувати... чи то треба не в класичному каталогі кольорів дивитись з.і. ні про калібри не питатиму, то вже дуже просто...
Ну і де пан К вештається ? Невже в третю зміну теплицю будує ? От як тещу любить і поважає , я прям гордий шо знаю таку видатну особистість як пан К .