... с прицелом вроде бы разобрались, с линзами так же... Теперь еще такой вопрос что за самолет? Приборку плохо рассмотрел...
Вітаю. Значить ціна дозволу і домовленості з ментами закладена в ціну товару. З іншого боку, дозвільна система і мисливські магазини у малих містах як правило, одні люди. Тримайте свиней. Точніше, дозвільна система. У них, начебто, вже навіть все налагодилося, у мене нарешті взяли документи на продовження дозволу.
Це так в губерніі , в повітах я взагалі не бачив і не чув шоб були магазини де продають зброю . Ну мо в Кійовській обл повіти більші то там і такі магазини є . Так тре багато свиней тримати , бо я гидуватиму ту свиню істи , яка ізість якогось волоцюгу з лугандона . В повіті та дозвільна все єдно буде в поліцейському відділку ( як і раніше ) , навряд чи ім окрему будівлю виділятимуть .
Мені оце неподобство теж починає набридати . Най вождь вибирає або вождювати , або най складає повноваження і порається по господарству . Бо розвів тут бардак і анархію , коли не зайдеш , а він відсутній , то в нього обід то технічна перерва .
У меня прабабка это слово использовала,а сама родом из Луганской области.Так что не только на сумщине использовалось выражение...
Літак якийсь совіцький , і на "пілотці" білизна не уставного кольору . Питання до пана Алекса . Ви як військовий то розкажіть яку білизну держава видає жінкам-військовослужбовцям , і яку вони носять : уставну , чи не уставну , і чи є ім стягнення за те шо порушують форму одягу і носять не уставну білизну ?
Та то в Лодомерщині так виражаються . Я таке чув від бабусі і постійно чую від матері , вона так називає п'яничок .
Що ви таке кажете? Бачив я ту Італію на карті - мешти мештами, і навіть трепами. Ну, звідкіля там картопелька?