Е ні!грубі гроші за грубу бляху,за тонку-тонкі,але багацько.но вважайте,бо такими пропозиціями весь ринок металопрокату обвалите))))))
ага, коли питають під дверима: - вдома є хто? - нема нікого! - а хто говорить? - говорить Київ, п"ятнадцята година!
Не обманюй, що я міг зіпсувати у тебе апетит до сала . І взагалі, перестань збирати всяку гидоту. Приїзди краще до мене, тикну пальцем де лежать німецькі бляшанки від рибних консерв. Дуже антуражні, дата виробництва 22/06/1941. Ми кілька взяли, а інші покинули.
Як виходиш з будинку на вулицю, то по праву сторону від входу. Там, де ти казав трубу викопав. Там іще на землі велика масляна пляма, не переплутаєш.
Ну канапку можна і пісним смальцем намастити,дрібку солі!ато все сало та сало,а за смалець з часничком незаслужено забули!)))
Завтрі напишу про сьгоденні б..я.покопушки.Всім доброго здоровя і на добраніч. З повагою Ваш старий(не зовсім).чи мо підтоптаний(але не зовсім)Вітер.
я там вже чотири рази все перекопував на глибину три метри, на глибині один метр 19 сантиметрів масляна пляма зникає а нижче іде кістяк мамонта та залишок мєгаладонта. так що там немає.(((((
їм туди зась. то приватна власність. тут відповідь одна або Алекс поцупив або іще хтось. але хтось не вказує точно місця то виходе що то таки Алекс поцупив.