Всі готуються на завтрішній коп. Востаннє перевіряють, чи гарно нагострена лопата, чи заряджені акамулятори, чи не забули карту та цукерки для діда, чи в правильну хустинку загорнуте Священне Сало... З.І. Я не збираюся.
Привіт всім. Оце зайшов привітатися і побажати на добраніч. Бачу, п'яцниця пройшла згідно графіка. Тіко дехто в цицьках геть не розбирається (не будемо тицяти пальцями). Бо ота пані на передньому плані - надута силіконом. Та ще й шви видно навколо сосків. Таке справжнім естетам показувати ніззя. Тра берегти нервову систему . Це все одно що ми вам горілки безалкогольної наллємо, а закусити дамо знежиреним салом. Отакоєот.
Всем добра! У нас же форум по военной тематике, кто мне подскажет что за прицел на данном стволе и какой размер линз?
та отож! маю тепер клопіт, тре теплицю будувати бо ані жінка наі теща з живого не злізуть . одне добре. будувати тую теплицю буду вже з готових рам в яких є скло. залишилось розробити проекта та скласти те усе до купи.
таке. ви ото не приписуйте мені того чого немає. нащо в сусіда щось цупити якщо сьогодні верніш вже вчора привезли та розвантажили цілу газельку тих рам. звичайно що трохи скла потовкли але то якраз відсотоу усушки-утруски при транспортуванню, тобто не більш 2 відсотків від кількості. отакоєот. а ви кажете
вас незрозумієш, дарю ненуні мені, продаю дорого, щож я зроблю якщо в мене переізбиток газбаків вже більше 10 - ти продав і подарив отакоєот. правду пан писав, що пора вас за клуню, якийсь привередливий ви стали, то % не топірцями а золотом, гасові лампи керосином пахнуть
маленьке уточнення...і втопитися у найближчій калабані...читати правильно... втопити у найближчій калабані ...
камради поставте резерв для мене в темі,https://reibert.info/threads/pricel-pu-pricel-ukorochennyj-1964-god.729621/ ато заблокували мене скрізь, ні в темі відписать, ні влічку.