йой! не вспів накнопать,на перекур ходив от тре було накнопати а потім курить, і зостався без сльози-варенннняяяя все тре бросать курить
У-у-у-у-у.... графомани. Думаєш, пан Касіо зможе мене налякати штангою? Вони іще дома не перекопали. Не давай їм нічого.
А ось і відповідь на питання де Вождь. ВиявлЯється пан Бек пустив його в расход, при спробі вилучення законних відсотків. Отакоєот©
якщо я пана К. в розход пущу , то кому я кулиметика дарить буду ? і свою хвотографію замість образу? , так що я його навпаки оберігать буду
Буваю в тих краях , але пузатих макаронників майже не бачу бо вони їдять пасту - то така вірмішель з спеціяльних сортів пшениці від якої не росте пузо а лише росте пуцька ! Та ще й там скіко усіляких приправ шо вони роз'їдають їжу доки вона ще в стравоході , а в шлунку вже майже послід . Ось цей дядько справжній італієць і знає як їсти цілодобово й не розповніти надміру .
Нє ! Він черевики продає - он в "вікна"-новинах сказали шо вождь продає черевики за півтора мільйона !