Оте чорне продовгувате ємність для салідолу чи щвяхів , а оте гиржаве миска для пса чи можна зробити черпалку для літнього тоалета .
та то і сліпому ясно, начинка ? версії? розвивайте фантазію, а я покищо повечеряю та підійду, хто буде близький то тому 0,5 горіховки.
В мене є одна, зараз прийде (далі цитую):"монєтний (і не тільки) гопстопщик" і буде зтягать відсотки, у розмірі двох газбаків і чотирьох касок! Тому швиденько видаляйте фото і відправляйте мені. Координати не змінились, із Шахом поділюсь!
Нічо не вийде . Бо коли я роблю ставку , програма вимагає шоб я заповним поля своім ПІП і адресою новоі пошти і продавець отримує моі координати і мені слатиме той едельвейс , отакоєавикажете зроби ставку .
То шо ви коханій на 8 березня замість шуби оте будете дарувати , га ? Якшо так то можу зайняти ліжко-місце в травматологіі .
мдя, фантазія коло сісьок , пічьок, вонож і недивно , пятниця . То аерограф замовили в ганс стилі, отакоєот, чорнова наброска. https://reibert.info/threads/kompresor.733727/
Зламатись - не зламається , а от якась "корозія" може причіпитись потім доведеться вимочувати та мастити усялякими мазями ...