А я бойові сокирки.гайда мінятися.Я вам пуголовиці і мнєтто.Ви мені сокирку(і не одну).бо з оборудки треба буде% пану К віддати.
Як проіжатимеш через мій повіт то незабудь мито сплатити і як повертатимешся із хабарем то доведеться пройти процедуру розмитнення . І тіко не треба мені зара канчуками і льохом погрожувати . Бо з чого ж я вам пане К відсотки платитиму ?
Відволікаєте ви мене на такі дурниці, ділов тут скопилося , тре до сусідки піти худобу ії просканувати)))) мабудь цвяха проковтнула, та ї магарич добрий обіцяно.
Почалося , з чого я платитиму як бюджет пустий . От сплатите пане К мито і розтаможку , поповните бюджет , а я вам із тоі суми частину поверну у вигляді відсотків . То коли будете платити мито і розтаможку , на який місяць оформляти деклараціі ? Я ше й досі в тій больніці , ше будуть якісь досліди наді мною проводити , випишуть аж в понеділок . Ніяких галюціногенів не було , а моглиб і прописати то хоч би мультики на стелі мона було дивитися . Он щойно у відділення привезли по швидкій хлопа , знайшли його роздягнутого , без взуття і без свідомості , і він ніц нічого не пам'ятає , мать клофелінщиці чи ше які волоцюги .
, може Копернік більше з Галілеєм розповіли б, а їх спалили кляті на багаті, а нам знову голову морочать сцуки.