непереймайтесь ми розберемось. все залеже хто більш сплате моїх чесних братніх відсотків, ви чи ваші конкуренти
то то ви мені ціну збиваєте? гаяваспитаю? то патина вам неподобається, то доки дайте. http://auction.violity.com/17607255-boevoj-topor-molot-tipa-kodor-rannee-tripole-5400-4600gg-do-n-e
марна праця хлібороба© я і шукати не буду, самі вітдасте. до речі а ви звідки будете? повна адреса не обов'язкова, можна і районом обійтись
В результате Ваших действий произошла ошибка! Лот не найден Если вы считаете, что в этом месте ошибки быть не должно, пожалуйста, обратитесь в нашу службу поддержки. Благодаря Вашему обращению мы станем лучше! Спасибо за Ваше участие.©
і як там зі знахідками? бо оно сусід КАЦіо до вас ближче, десь під новомиргородом вгніздився зара то пляче от такими сльозами що нема ніц нічого що з пересердя і прибора продав та купив штангу важкоатлетичну. от тілько я неможу ніяк збагнути як він тією штаногю шукати буде. чи візьме за один край та буде на копарів підєврєювати щоб з диким криком вистрибнути з хащів погрожуючи тою штаногю і коли копарі налякаються та кинуть торбу з хабарем буде підбирати, чи що?
По трохи всього є, як є вільний час копати. Мечів, на жаль (а може на щастя) немає, а от топірці, усілякі наконечники і монєтто трапляються.
Не тре версти дурниць . Штангу я купив ше літом минулого року . Хтів купити ше одну шоб продати за грубі гроші в спортзалу , але ніц не знайшов підходящого . Та й прилад ше не продав , а тіко знайшов покупця і мо відправлю у вівторок . Докладу грошей , тай куплю майнлаба 705 , благо зара вони є за більш менш нормальну ціну і саме головне шо ніц нема перекупів які іх раніше хватали як скаженні . Мо тепер ти вже нарешті заспокоішся , коли знатимеш весь розклад .
таке! оце ти вигадав! щоб я тебе залишив у спокої ти повинен по місту ходити у іржавому німецькому хельмі а з кішені пінджаку повинна стірчати плєшка портвейну а на грудях приколоті значєчок гвардія та вєтєрінар труда. все як в вадйанова з курська. от коли я побачу що ти так постійно ходеш а не тілько зараді мене так вдягнувся тоді мо і залишу тебе у спокої але ненадовго
Могу вам выслать спортивное питание за спасибо. Пересыл ваш. Балоны большие))) По сроку годности не могу концы найти. Досталось .... Нужны?
бачів я вішу тему, то ви грубі грощі хочте перетворити в гешефт, Дима продає нові (по даті випуску) і дешевше, але, ваша правда, тре відстояти у черзі, як в срсрі -)))))))))