невізьмуться, поки що не на часі. оно оті глеки срібні на які угри претендували знайшли та продавали. і що? а нічого. пошуміли та забули. так і з цим мечем буде.
таке! запамятайте! чоловік не собака, на кістки не кидається!!! вона то хоч і гнучка і можна обертати як сі хочеш алеж цицьок в неї теж нема, пухірці якісь а не цицьки. та що то не до мене, не мій хвасон. отакоєот
забрати обов'язково треба! як? та просто. підїхати возиком та притягнути того акума до возика. а заразом заберіть і моста з зилика
ого, то він щей ціний, а я то думав кусок металу якийсь і в металолом здав, отакої. а такий молоток дорого коштувать буде?
Мені ці архіолухі прости гидкі люди , які ніц нічого робити не хочуть і іншим мішають . Он в мене є куча курганів які вже тракторами розтягли шо висота тих курганів 2 - 3 метра . Кіко ше архіолухі чекатимуть аж поки ті кургани геть розтягнуть шо вони геть зникнуть ? Є вже й такі шо іх не видно аж поки не підійдеш на відстань 5 - 10 метрів , а архіулухі все чекають грошей на експедіціі . Нероби вони ті архіолухі як і всі держ службовці і чиновники , в них одна робота , піти в кінці місяця в касу щоб отримати зарплату . На форумах у архіолухів є час сидіти , а працювати в полі ніц бажання .
то тебе сусіде жаба даве через те що тобі знахідки не пруть що ти аж з пересердя прибора продав. а щоб знахідки перли треба і проходити не одну сотню кілометрів і грунту підняти не один десяток кубометрів
Кому ми нужні ? Он за ті три глека в минулому році ше більший сморід піднімали і в новинах і на форумах . І шо шось помінялося ? Я б теж продав , а музейникам хрен на рило , най ідуть падли працюють в поле , а не на форумах шаряться . І здали того хлопа бо не виставив на віоліті і там оті бариги не купили за дрібничку .
та ви дурите, мені он за топорчик аж цілих 100 грн дали і ще сказали що якщо щось буде то 50 грн накинуть отакоєот.
ви геть не розумієтесь на дівчатах, оті гумові то є "пробнік" спробували, сподобалась, тоді берете собі до клуні та відкормлюєте салом до потрібного розміру -)))))))))) доречі, цицьки в неі не такі вже і безперспективні -)))))))))) Так хто ж на світлинах, спитаєте Ви ... Юлия Гюнтель (Julia Guenthel) - самая гибкая девушка в мире по версии канала "Discovery", а также самая высокая гимнастка в жанре "каучук", модель и актриса, мама восьмилетнего сына. Рост девушки 176 см, вес 53 кг, возраст 28 лет. Пане Касіо, займайте чергу жиніхатися -)))))))))))))))