Бреше від заздрощів бо в самого вже пуцька не надувається , а мені начмед казав шо треба мати постійну тьотку з пишними формами та податливим характером , але обов'язково не одружуватись з нею бо набридне , та ї..ати її тричі на тиждень крім свят та ділов у неї по жіночій лінії . Отоді казав шо буде здоров'я до 90 років і нічого не болітиме .
Та воно , курва , є геть у всіх людей - але бува так маскується шо навіть перетворюється в клітинну форму вірусів . Професійний аналіз крові з вени обов'язково дасть визначення . В мене також казали шо нема тої бацили - а потім повторний тест на той бактер дав результат шо перевищує норму в вісім разів .
а якими ж ще? в нього інших нема. от буде тепліше то повилазять з нір і інші кактуси, ходячі а зара ще не сезон. отакоєот
Дуст то для зовнішнього викоростання , для внутрішнього тре циклонБ . Завтра дощ ? В мене он зара дощ йде .
А що захопили? Чи не захопили? Вельми цікаво. Бо рейдерські захоплення майна Міноборони бачив неодноразово. А от навпаки... Тю, то запитали би тут, замість по лікарнях шастати. У мене така ж біда. Раніше 1-2 рази на рік на 5-7 днів лягав на стаціонар, лікувався, поїдав купу дорогих таблеток, щоразу ковтав шланг, мучився... А потім розумна людина порадила наступний рецепт: сухі ромашка, м"ята і подорожник змішуються в рівних пропорціях, і заварюються як звичайний чай. Лише не зразу пити, а нехай настоїться хвилин 10-15. Пити 1-2 рази на день, десь на протязі 2-3 тижнів (поки не набридне, організм сам дасть знати). Все. Особисто я в госпіталі не лежав (тьху-тьху) вже останні три роки, лишень десь раз у півроку лікуюся тим чаєм. Вживаю його раз на день під час вечері, замість звичайного, та й усе. Між лікуванням сало та шашлики вживаю як звичайна людина. Пити покинув, щоправда.
давай спочатку з дуста почнемо, а там як карта ляже а чим тобі дощ заважає? ти все єдно у лікарні і свиників годувати не ходиш. а дощ то добре, грибів буде багато.
Всім привіт! Монннаа, між цицьками влізти, га? Оце, дасть Бог, в суботній шабат, поїду! Литва, Польша, Рассєйская Гимпєрія - ховайтесь!