Ті часи нажаль вже в минулому , коли не одну . Ех студентські часи , як Класик пише : Цікаво знать прийоми ізощрьонні, Які іспользує студєнство прогресивне, Шоб возродіть статтєве кватроченто?
Не плекайте марних надій)) вождь-предводітєль дуже черства людина)) більш того, за таку невимушену неповагу до Сала та Мнєса випише каньчуків, збільшить %, ісключіт із парції
Піво я вже давно не вживаю , десь з 2002 , як отой славутіч скупив усі заводи і почали порошок масово бадяжити , вже краще горілки засадить . А от тую кріветочку такую як на світлині погриз би із задоволенням .
То його думки , я ж не кажу йому шо переідати то шкідливо для здоровля . Треба поважати захоплення людей , якшо звичайно вони не ставлять під загрозу інтереси і цінності суспільства .
це хто оце тут люди? ти чи ще хтось? якщо ти то ти не людь, ти сусід. а я і не переїдаю, я їс стілько скілько влізе а що не влізло то беру з собою та по дорозі чи вже вдома доїдаю.
як можна спать на спині,, верх ногами спить, зараза кактуси пообгризав всі, від дивану вже відстав, кігті точить вздумав, получив прикладом , типер тільки спить, і на одному й томуж місці.
Я прям боюся спитать , а сусіди шо не люди , га ? Чи то є такі нещасні особи які мусять все життя тіко відсотки сплачувать і ше й посміхатися ?
а я тобі ще коли казав що оте тягання зазізячча до добра не приведе. але ж ти хіба будеш старших та мудріших слухати? ви молоді усі такі розумахи аж поки не припече.
То все хелікобактер винуватий , шляк би його трафив ... Я той дуоденіт лікував років два таблєтками в Запорожсталевській санчастині , а потім одна розумна людина примусила мене пити чай з шавлії кожен ранок натщесерце і за місяців шість-вісім настало полегшення . Років п'ять минуло як я вже не тисну собі рукою в правий бік під ребра аби розсіяти надоїдливий біль . Тьху-тьху , зараз вже жеру все що трапляється , визнаю шо навіть дещо зловживаю коньячком та червоним вином , хоча про червоне вино лікарі казали шо то буде моя сама страшна отрута ...Щоправда доводиться періодично попостувати та поприймати ферменти , розторопшу та омепразол . Але тепер маю проблему з жовчним міхурцем , котрий треба видаляти бо з'явились якісь ехогенні утворення та каміння . Та й взагалі здорових людей не буває - бувають недообслідувані лікарями .
не тілько сплачувати та посміхатись але іще і дуже моцно дякувати. що не пройшов осторонью, що згадав, що не забув та таке інше
Так може котік вже того , не звенить - бо мертвий . Після того як прикладом отримав , скоро ше й смердіти почне .