Завтра мають виписувати . Ше тре буде дома каблеткі пити . Про сало і шашлики сказали можна забути , отакіділамалята .
С вечером панове , сказать ничего хорошего не могу , лишний раз сегодня убедился что в нашей стране нужно все менять снова . С каждым днем все хуже и хуже . Вот такие пирожки с котятами на сегодняшний день .
та вони усім язвєнікам так кажуть, а мені дохтор мій сказав: що мона коли дуже захотілося,але в міру, а щє і коньячку по 100 на обід мона інколи
Да вот был свидетелем рейдерского захвата , и кто захватчик МИНИСТЕРСТВО ОБОРОНЫ ! С нац гвардией в купе , вот такие у нас дела творятся в столице .
В мене не язва , а дуоденіт + запалення шлунку . Краще вжеб язва була , он двоє людей шо зі мною лежали прокапались та й вже виписалися із тими язвами , а в мене покращення щось геть і не намічається .
Веселі часи настали . Та ше й знову комуналка дорожчатиме . Доведеться так і харчуватися якшо жити хочу , бо інакше будуть кепські справи .
запалення шлунку але ж не язва(не дай боже) то щадіть свій шлунок не тягайте ті штанги, не їжте зараз по 10 яєк смажених і пам'ятайте по осені і по весні(загострення) за авітаміноз. і щє всі ці язви від нервів! бережіть себе.
Та тепер буду намагатися не нервуватися , але не завши виходить . Намагаюся істи більш менш правильно я вже давно , але також не завши все виходить . Зі спортом зав'язувати не хочу , бо тоді геть здичавію , із живими людьми перестану спілкуватися , але мать доведеться зменшити навантаження . Та й лікарька каже шо спорт в міру то тіко плюс для здоровля .
Мо пан К прочитає шо мені нізя сало і шашликів , то мо відсотки відмінить чи хочаб зменшит десь на 50% .