1. сильно вона стара та хлипка, треба ящика якогось робить, може кому к столиці передать? 2. пан 共産主義者концерватор обіцяв майже комплектну ракетницю. Не ту що з сіськами, а ту що стріляти.
до пічі!хвать вам отойво..................я шукаю,КВА!а воно в сусіда................свині ріже)))))))))))))))))
там примітивна конструкція, на ручці два світлодіода, і все навіть нема кнопки "вимк." працюе однаково на воді и на суші рельсак зафільмован, мд не потрібен
Мама Надії Савченко НАДІНОМУ БАТЬКУ Я ТРИ РАЗИ ВІДМОВЛЯЛА. Познайомилися, коли картоплю копали разом у моєї куми. Коли мене побачив, сказав: “Усе, моя буде”. Красивий, головний інженер тресту. Йому було 33, а мені – 24. Відповіла йому: у вас, певно, вже жінка й троє дітей. Він так реготав, що собаки гавкали: їдь у Бишів і спитай моєї матері, чи я жонатий. Був наполегливий. Я йому 1964 року відмовила, 1967-го відмовила, 1972-го відмовила, 1980 . Ось така в мене сусідка була...а як дядь Вітя помер, то вони і продали хату...Тому особлива гордість , що Надія Савченко родом з Бишівської хунти!
А як риба вакула за срачину гризане?або русалії залоскочуть.Страх.та й годі.А ви мабуть води боїтесь.шо сина взяли з собов?Тоді вже краще тещу.
та в тому і справа, шо сина до води ніхт, на відміну від мене -((((((((((( а я до мд не маю слабкість -(((((((((, він навпаки, тим паче, після мосіної зубочистки -))))))
Ти ба.оце штукенція.А якого нміналу туди крони кидати?і скілько часу він ввімкнений?який тариф?А то вкинеш приміром 100 крон.він вмикнеться на 2 хвилини.а ти за цей час гиржаву гільзу знайдеш з маленьким сомиком.А хочеться онучку.
Я тут… шукаю рихму до слова ufzdfcedf;yjnfrgbnf. Ото сайта відновив дохлого а чим наповнити поки думаю… може цицьками?
Візьміть ось тьоті Сарі на подарунок - може вона родичка яка тому вольдемарчику виявиться , скажете шо придбали за мегавеличезний чумайдан шекелів і будете в фаворі ...https://reibert.info/threads/lenin-polnoe-sobranie-sochinenij.739478/