Вітаю шановне панство. Він не Рогозін, він Заборін. Я з ним востаннє спілкувався у грудні 2014 року. З відомих причин перестав. Вимкни ігнор з Похабича, в нього справа до тебе.
ну мо і так. прізвише має схожість по присутніх літерах а через час що минув пам'ять трохи перекрутила і мені вшніпилось рагозін. що той сепар хоче? вимикнути то не проблема але він знов почне ображати мою честь та гідність усякими брехливими епітитами, а через те що я як людина творча і митець то я маю тонку душевну организацію і через це мені не хочеться псувати собі настрій та душевну рівновагу.
такі да, он рожки нічим хлопцям в ато оплатити, мабуть таки монетку продам, всі кошти в офшор перевів, а пані Моніка кассу брать нехоче, вередує.А інтирнет там є, тьотя Сара по скайпу говорить таки
Вєнік. Честь і гідність — то буйня. Я того казла знайшов. Вечором прихожу, так легенько двері відчиняю носаком. В хаті його радіхони сидять. Я зразу сокиру в стіл:”Ось-ось-о тобі!” Питаю:”Де ваш казьол?” Шурон. А вони? Вєнік. Та нічого. Я взяв братніми відсотками.)М(
Він мені не звітує. Думаю, сам тобі скаже, що хоче. А щоби не страждала твоя "тонка душевна организація" і не "псувалися настрій та душевна рівновага" (с), то перед прочитанням підріж сальця свіженького, їж, і читай. Все добре буде.
а повинен! по формі у трьох екземплярах направити звіт щоб його розглянули, погодили і вже після того як комісія розгляне та надасть дозвіл може направляти його до мене. отакоєот. а все чому? а тому шо порядок должєн бить а нє то шо січас. З.І. я його вмикнув але він щось мовчить як риба об лід©
то хтів тобі сказати, що поспілкуватися з Заборіним ти і тут можеш. Пиши Товаріщу Сержанту! а хтів я спитати, ти лямпу нарешті забереш чи мені тебе і далі тролити та твою камуняцьку ауру турбувати?
нема мені про що з тим ватніком спілкуватись. най з ним СБУ спілкується. це було перше. по друге. відправляй лямпу. куди відправляти знаєш. але якщо там знов якась провокація буде то поїду в одне село до бабки най вона тобі поробе щоб у роті в тебе пір'я поросло. це все?
Надоїло ворогувати. Під"""""ю тебе по доброму, як старшого брата, наставника так сказать, як фахівця в лінійці жовтеня-комуніст.
Коротше кажучі, взяв (попользуватись) підводного мдшника, йду з синой на перший його (та мій) коп !!! Хфото хабара та мдхі скину увечорі -)))))))))))))
Ну тоді в добру путь ... Я вже мать тута буду доживати - не хочу наново щось ґрандіозне починати . Та й часи зараз такі шо треба бути поряд з близькими та рідними бо , не приведи пан Бог , стануть потребувати моєї допомоги - а я далеко десь зручності собі шукаю ... Вже один раз трапилось шо потребували моєї присутності - а я ... Та й нема таких активів аби переводити десь в оффшори ( доречі слово таки якесь жидівське оффШори ) чи вільні економічні зони . Хоча тепер можна буде до Вас в гості приїхать ? Ось таки зберусь з мислями й надріжу трохі пуцьку - тоді ніяка причина не заважатиме