Я вам пару-трійку розведених тут,на місці знайду. Фото дам в лічку.Не сподобаються-беріть своїх,обох,чи трьох. А по бізнесу на гільзі латунній-клондайк буде.
такого не бачив...Пробував "Таємні Тропи",але вона глючена якась,хоча й задумка цікава...Та й вбивають,чортові моби з двох пострілів,навіть з ПМу,і до с...ки ті броні та захистиТо мало того що крутишся як в'юн,аби не поцілили,та ще й гра вилітає як раз в самому відповідальному місці.Так і кинув її до біса...
друг зара куре що до лост альфа чи якось так. чи там вона окремо чи треба накатувати, бо дрім рідер конфліктує з тінями чорнобиля. так ось що до цьої лост альфи. дивився відяшки та трохи читав то доволі цікава ігруха виходе. от друг розбереться і якщо в мене залізяка потяне то треба спробувати. до речі що до вилітів. там в вас може просто вінда вже давня, тобто стоїть давно то і могло вилітати бо на компі поставив дрім рідер а внда вже давня була то постійно вилітала, а як переставстановилась то літає що дурна))
ось ця курва на 17 секунді мелькає., і ще далі. нажаль неможу знайти те пост-шоу цілим, на каналі Україна воно чогось недоступне(( ось ще один фрагмент, тут ліпше пику можна розгледіти. ось якраз в цьому фрагменті і про одну на трьох гвинтівку кажуть
Так я ж за те і казав- отих "трьох" в перерахунку на мільйони було стільки, що на них припадала "одна" гвинтівка. Взагалі, то хрущовський трюк - нехватка зброї і війна по глобусу. При Сталіні спробуй таке сказати - виходить, він економив на обороні? Це що таке - глупость ілі ізмєна? Тоді була інша мулька, про "вєроломство".
Доброго ранку. Спав таки у власному ліжку — тихенько прокрався як дружина заснула)) Зараз(ще спить) піду біля собаки спальника розтелю на карематі, хай трохи совість помуча)) Той не вижене — він мене любить)) Та ну — розбудять кури ще до схід Сонця)) Може й може, а може й вже бахнутий, бо запобіжника вже нема, а може саме стоїть на взводі, тре питать когось у вопрозділі
Все, таки емігрірую в Ізраїль, 15 березня на співбесіду в консульство, всі вже на чумаданах продам кулимет, бтр,танк піпелац.
Доброго ранку!+2, сонячно, красота одним словом! Влізу в тему про одну гвинтівку на трьох!Зі слів мого діда, який попав на фронт у грудні 1941 р., то під сталінградом було просто пекло:коли зелених, ускореним темпом злагоджених до купи кидали то у прориви, то у різні "діри" без нічого практично - прийшов ешелон, розгрузився і зразу в бій, зброї не хватало бо просто фізично не встигали видати необхідне прибувшому поповненню! не забуваймо, що контингент привозили і з Сибіру з яким ніхто не цяцькався, а просто кидали на убой для кількості наступаючих! Та й далі вже на Дніпрі - інколи в атаку йшли з однією обоймою, бо хтось не встиг підтягнути тили, а може хтось просто забув це зробити! а баба, яка у війну жила в Переяслав-Хмельницькому районі згадували про гори зброї в котлі за Києвом у 1941 році,а також про селян, яких вже у 1943 р. зганяли до Дніпра то ліс валити, то ящики носити з боєприпасами! скільки таких загинуло під обстрілами та бомбардуваннями навіть і не думали рахувати!
У мене колись була майжелайка, їздила зі мною по експедиціях. Пам'ятаєте були такі спальники? То вона любила залазити в нього коли я зранку на розкоп уже йшов. Ото у чергового по табору була щодня веселуха.
збочинець!при ТАКОМУ!-слово/спати/,мяко кажучи......не коректне))))))))))))))))доброго дня всім!в нас-тепло,сухо.тре висунути мармизу до міста /мо що доброго найду))))))))))))))))))/
Вітаю карателів, хунту, бандерівців і всіх інших порядних людей та фашиздів! Канцер-Брунеру теж не хворать! Передайте тому жиду хай виключить ігнор-є діло.
Оце так діла....а люди просто так казати не будуть!!!! ↑ тобто замість того щоб сплатити чесно зароблені гроші працівникам їх в котрий раз обкрадали та ще собі і у відзнаку те ставили, так? Т.е. Если сегодня, эпл, майкрософт. или очередная Петина кондитерская фабрика, организует бесплатную столовку для своего персонала, или базу отдыха для своих сотрудников на берегу моря, или потратит часть своей прибыли потратит на какой нить тренинговый центр для обучения своего персонала, это по вашему они все "в очередной раз обобрали своих трудяг вместо выплатить им заработаное"? Если вы правда так считаете, то у вас в голове, самый что нинаесть совок!!! Причем совок далеко не лучшего качества, а так ширпотреб середины 90х Вы уж меня простите, но если вы свято считаете, что раз на предприятии работает какое-то число людей, то вся прибыль предприятия это зарплата которую положено раздать рабочим, то вы, батенька, самый натуральный комунист!!! Вам не сносить, вам ставить памятники ленину в пору!!! https://reibert.info/threads/lekarstvo-ot-nostalgii-sovetskie
Вітання громаді ! А чи є в ісраеллях інтирнет ? Як ми тепер без Вас тута будемо ? Може Вам не дуже хочеться бо Вас примушує до тої еміграції якась цицькатенька та гарненька Обставина ? То шепніть нам і в консульстві буде купа інформації що до Ваших антисимістських поглядів та участі в різних фашіцьких формуваннях . Але коли то Ви самі без примусу тудов зібрались утікати - то маємо побажати всяких шаломів , в добру путь ... Пи.Си А чому коли Ви поінформували товариство про потенціальну еміграцію до жідостану - у Вас рейтінг впав ніже плінтуса ? Мать комусь не подобається такий розвиток подій ?