Можу в літню кухню на ніч пустити,правда там бройлери в брудері до себе не пустять,доведеться на лавочці
Українська кумедія, хвільм-притча про життя в окремій цивілізації ймення якій ГАЛИЧИНА... Це тіко трейлер..
Все, що відбувається, залишає по собі якісь сліди. Те, що очевидці вже повмирали більшою частиною, ускладнює, але не дуже. Очевидці - найненадійніше джерело доказів. Про це можна прочитати в багатьох підручниках з криміналістики. Справа в тім, що люди забувають, плутають, хитрять, обманюють, добросовісно помиляються і т.д. і т.п. Інша справа - матеріальні свідчення, ті ж самі знахідки на місці бою. Вони дозволяють робити висновки що відбувалося, як, коли і ще багато чого. Документи добре почитати. Щоправда, до них теж треба відноситися критично. Їх теж люди писали, і хтозна, що в голові було під час написання. Похабич історію описував, про солдата, якого офіцери розстріляли за те, що спати заважав. Я далекий від думки, що в донесенні про втрати той солдат проходить як розстріляний офіцерами. Швидше за все, подали що дезертирував, та і вся пісня. Так що документи теж уважно треба читати. Співставляти зі свідченнями, знахідками матеріального характеру, іншими даними. І тільки коли все зліпиться в цілу картинку, можна робити якісь висновки.
Всім гарним людям всього найкращого! Якщо днями буду там,взнаю. Якщо "так" то скільки блоків брати? Ну не бігати ж Вам кожного тиждня на НП!
І виходить дивна арихметика - у совєтів було у 3-4 рази більше танків з літаками, ніж у німців, а також одна прєсловута гвинтівка на трьох.
Та отож. Безумовно, проблеми із забезпеченням були. Доводилося знаходити настріл лебеля по 41-му. Тобто, в хід йшла застаріла зброя зі складів. Але сказати, що її не було, не можна. Зараз теж використовують мосінки, ДШК, ПТР, але ж це не підстава говорити про нестачу автоматів. Найскладніший період для СРСР - Сталінград. Але про нестачу зброї в Сталінграді не чув. Думаю, це були окремі факти, коли людей, насамперед щойно мобілізованих, в частину доставляли, зброю іще не підвезли, а в наступ йти вже, бо наказ, і війна не чекає. Отоді і могло бути (було) "одна на трьох".
Звісно шо гвинтівок та ліворвертів було досить багато ( більше ніж у німців стопіцот процентів ) , але рабоче-крістянська армія була ше чисельнішою за військо німечинське , та й ніхто особливо не рахував душі загиблих та голови ще живих ( баби ісчо налуплять ) , особливо це стосувалось періоду коли після необ'явленної та неочікуваної віроломної атаки німців цілі дивізії та армійські корпуси ркка було просто загублено командуванням , а точніше повністю знищено в перші місяці війни ( і це факти задокументовані та перевірені історією ) . А вже потім схаменулись та почали хаотично гребти до війська всіх "старімлад" та давати кому вінтофку - кому гранату . Отака арифметика , друже .
Ось, фото нагуглив: А в цих що за гвинтівки? Ось тут пишуть, про запаси старої зброї в СРСР на початку війни: http://westfront.narod.ru/opolchenie/dno_arms.htm
Ви про "Капітал" чи про папір? Капітал-так,морщить,крутить і натирає,гімняний там папір. Цей,(папір)хоч і не найвищого гатунку,та якесь таке задоволення отією мармизою-та до дупи,що побічних ефектів ніц нема.
То їдьте на Дніпровські водосховища.найбільше Кременчуцьке.там ширина близько 2о км.Тілько бімбу тре переробити.малувато буде.А як бімбане.то порве греблю.ото буде де копати
тоді ліпше відразу під греблю їїї класти. заразом і екологія поліпшиться. а стане вона на місце років через 20-30і буде як колись. і цей оту запоріжську греблю теж підірвіть заразом. щоб пороги були як колись а нє то шо січас
то беріть ваги та поїдьте прийміть акум та заразом і моста зилівського прямо на місті, тобто у ліску.заразом і копнете. за ідею з вас обох, я поки що не придумав що саме, але ви винні. отакоєот
А переселяйтесь ближче до мене,але разом з вашою прийомкою,та цінами?Я вже під неї і місце пригледів.
Не можу. Тут я народився, робота, сім'я і діти... Також є гарна сусідка і розведена подружка куми в кінці кінців! Як їх покинути, га?