Будні і побут копаря

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Oprishok, 29 лют 2012.

1. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.001
    Адреса:
    Лісостеп
    То я не хотів, щоб він лапами мені штани забруднив. :smile_8::)
    А так ми з ним друзі. ;)

obuch59 та консерватор подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Вироблено в Тайвані. Коттон. Розмір регулюється.
      95 грн.
    2. (в наявності 5 шт.)
      Бейсболка Тактична UKRAINE — це кепка, виготовлена в класичному дизайні бейсболки. Універсальний роз...
      260 грн.
    3. ЗСУ. Полевое кепи. ММ14. Размер универсальный Состояние - отличное как новое
      180 грн.
    4. Кепи горной пехоти Бундесвера (Германия) BW BERGMÜTZE GRAU - Оригинальная кепи горной пехоты Бунде...
      850 грн.
    5. Кепка в камуфляжном окрасе «Дубок» и оригинальной конструкции. Есть мнение, что такие в своё время в...
      250 грн.
  3. obuch59

obuch59 General-major

Повідомлення:
    5.618
    Адреса:
    Кривой Рог Украина
    Все треба знайти оту шапку невідімку і тоді можна до клуні дертися за салом:D
    а ще в мене е таємна зброя це спарта, вона дуже любе грать з хомьячками:D
    поки вони там награються то їм не до сала буде:)

Останнє редагування: 5 кві 2014
    Парторг, Veter-59, рональд та ще 1-му подобається це.
  4. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    ну хай люди вірять.
    приходьте, приносте, посидим. і собі щось теж прихопіть(с)
    захадітє гражданін. я вас кашей накармлю(с)
    ласкаво просимо.

Unnamed Player, casio, Парторг та 3 іншим подобається це.
  5. Unnamed Player

Unnamed Player General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    34
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    55
    Повідомлення:
    8.729
    Адреса:
    Украина
    Ходив сьогодні у карьєр з другом,вперше в нас знаходжу відстріл 7.62Х25,на денці було вибито 38 88,тобто завод №38 у м.Юрюзань кули "П" тобто без сталевого осередя,саме це мене дещо й здивувало,до речі десь з 1956 року цей набий виготовлявся тільки на цьому заводі,набої до Нагана також.
    Ось вам посилання російскою: http://ammo-collection.com/index.php?title=Юрюзанский_механический_завод
    Увесь настріл 7.62Х25 піде на виготовленя сувенирів накштал ось цих:
    http://reibert.info/threads/v-karmanax-skin-belogo-patriota.417933/ з товарищом що робив ті що в темі вже домовівся.
    IMG_3457.JPG IMG_3458.JPG IMG_3459.JPG

КорифеЙ, ArtBorsuk, консерватор та ще 1-му подобається це.
  6. grib2

grib2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    1.128
    Стреляные гильзы мелкого калибра... они везде... мусор собирать.Сходи лучше на свалку,найди выброшенный латунный кран и оно выгодней получится,чем на такое время тратить.

7. Unnamed Player

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    34
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    55
    Повідомлення:
    8.729
    Адреса:
    Украина
    Я очень ценю ваше мнение,но!Все же сам решу чем мне заняться на выходных.

yaruk, Veter-59, ArtBorsuk та 2 іншим подобається це.
  8. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    а я б оце прислухався до поради. оно бомж назбирав заліза, здав і провів у лігвище собі і-нета та сидить тут поради всім роздає.

КорифеЙ, yaruk, vovc2301 та 2 іншим подобається це.
  9. grib2

grib2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    1.128
    Не обязательно бомжом быть,чтоб зализа собирать.Оно стоит прилично.В отличие от детской забавы искать монеты.

10. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    всьо. піду викину і червінці миколая і срібло різне і інше що познаходив, візьму вбягну кухавйку. тобто ватнег та піду смітники розкопувати. мо через півроку на новенького мерса чи хамера куплю.

КорифеЙ, vovc2301, Veter-59 та 5 іншим подобається це.
  11. Unnamed Player

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    34
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    55
    Повідомлення:
    8.729
    Адреса:
    Украина
    Вот совсем даром вы взялись здесь "за жизнь" рассказывать,тем более "Вождя" троллить,бесперспективная это затея..

vovc2301, Парторг, Yako та 3 іншим подобається це.
  12. grib2

grib2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    1.128
    Червонцы николая,серебро разное,ещё и слитки золота попадаются.Впрочем,те кто МД продают,и не такое напишут.;)
    Я ж сам копаю,знаю,что копу железа альтернативы в общем нет.Или же это просто хобби на выходные...

13. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    о великий навчить нас сірих та вбогих копати жбонь та непотріб і ми купимо собі не тільки новенького мерса але іще і маленького острова десь біля багам чи гаваїв.
    а скілько дають за бляшанку з під кільки в томаті і чи дорожче вона коштує за бляшанку з під сардин?

vovc2301, Veter-59, Парторг та 3 іншим подобається це.
  14. grib2

grib2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    1.128
    не каждый копарь в ответ скажет,как то всё навороченно,для яйцеголовых :smile_9: на понт!?

15. Reinhardt

Reinhardt Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    16
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    28
    Повідомлення:
    718
    Адреса:
    Krementschuk
    Кажіть де танка знайшли,а то Консерватор до вас з мєлкашкой,ще ревізію проводити прийде,то весь забере,а так хоч "братнім" відсоточком відкупитесь:smile_9:

vovc2301, Veter-59, Парторг та 2 іншим подобається це.
  16. grib2

grib2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    1.128
    Железо оно везде.Подходишь к машине соседа и пилишь на метталлолом.Или в супер чермета накопать.

В одном из супермаркетов Мариуполя была замечена пропажа более 50-ти тележек. За 30 дней исчезли больше 50 корзинок на колесах.

"Как работник предприятия ежедневно выходит на смену, так 37-летний злоумышленник изо дня в день ходил в супермаркет", - рассказывают в пресс-службе Мариупольского ГУ

Мужчина складывал недорогие продовольственные товары в тележку, расплачивался за них на кассе и осторожно вывозил все в расположенную неподалеку лесополосу.

С помощью отвертки он разбирал тележки, чтобы сложить детали в сумку и отнести в ближайший пункт сдачи металла. Дело оказалось достаточно прибыльный – в день постоянный клиент супермаркета "зарабатывал" до 100 гривен, которые тут же тратил в этом же магазине.

Впрочем, супермаркету тележки обошлись гораздо дороже. Если охотник за металлом за 50 "корзинок" на колесах получил чуть больше двух тысяч гривен, то для магазина это убытки в десятки тысяч.

Как выяснилось, тележками промышлял хорошо знакомый милиции мужчина – он не только попадал в поле зрения правоохранителей, но и уже побывал за решеткой. В милиции рапортуют: фигурант уже долго нигде не работает и ведет "антиобщественный образ жизни".

За тележки мужчина может снова оказаться в тюрьме. Причем, надолго – статья "Кража, совершенная повторно" предусматривает срок за решеткой до 5 лет.

17. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    а я оце щойно до крамниці по цигарки ходив і знайшов іржавого цвяха. це дуже гарна знахідка чи бляшанка ліпше?

Парторг та obuch59 подобається це.
  18. grib2

grib2 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    1.128
    Если у вас есть прессовальное оборудование,тогда сойдёт.Не видел чтоб консервные банки нецветмета на металл сдавали.Оцинкованное железо одинаково с прочим черметом стоит.

19. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    а от бляшанка з під шпротів повинна коштувати дорожче, вона ж загрянишня.
    мать піду зжету шпроти а бляшанку завтра здам. підніму грубі гроші за неї і не буду не з ким здоровкаться. чи мо ліпше її на єбєє виставити.га?

Veter-59, yaruk, vovc2301 та 3 іншим подобається це.
  20. Парторг

Парторг Hauptmann

Повідомлення:
    2.424
    Адреса:
    Ukraine
    Бляшанки від шпротів то понти, тобіж рецепта тільки що підкинули - тягай візки з супермаркету і будеш мати приблизно 100 грн вдень. А ти бляшанки, шпроти... Темнота ти семипідвальна, хоч би подякував за науку.

casio, ArtBorsuk, obuch59 та 2 іншим подобається це.
  21. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    це якій же візок повинен бути щоб здавши його отримати 100 гривень, мабуть з свинцю чи міді, бо при 1.5 гривні за кільо то тре' штрири возики щоб 100 гривень отримати.
    отакоє от(с) так що бляшанки з під шпротів то найліпший варіянт. загранишне воно завши дорожче коштує.
    З.І. зжер вже третю бляшанку шпротів, завтра виставлю на єбєє і припиню з вами узіма здоровкатись бо ви нічого не тямите у шмурдіології:p

casio, yaruk, vovc2301 та 2 іншим подобається це.
  22. Allex761

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.001
    Адреса:
    Лісостеп
    Плюньте на бляшанки та шпроти. Головне - поважати старість ;).

Розкажу Вам за жбонь та добрих дідусів. Нехай вас велика зелена жаба ухопить своїми холодними лапищами. :)

Поїхали по місцю, глянути, що та як.
    Із землі вилазила більшою частиною всяка жбонь.
    Ось така:

Изображение 003.jpg

А неподалік дідусь ходив, який дозволив нам побродити по його ділянці. Підійшов, запитав що та як.
    Я з ним ввічливо поговорив, та розповів, що нічого цікавого.
    Дідусь трохи подумав, а потім і каже, що є в нього гранатомет (ММГ), та він може його подарувати мені.
    Я, безумовно, не повірив, але погодився. Дідусь стрибнув у машину та поїхав.

Хвилин за 15 він повернувся, та презентував мені ось таку красотулю: :smile_6::eek::smile_12:

Изображение 012.jpg

Я очам не повірив :smile_6:, а перед присутніми при цьому хлопцями було аж незручно.:oops:
    Дідусю, безумовно, завезу коньяку, хоч він і відмовлявся.

Так що тепер можу відкривати тему та знову троллити россіянські ЗМІ вільним продажем ПЗРК в Україні :smile_9:.

casio, Unnamed Player, Veter-59 та 2 іншим подобається це.
  23. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    ти до пужарних тепер підеш? а що? інструмент свій є і спати можна 26 годин на добу.

Veter-59 подобається це.
  24. Парторг

Парторг Hauptmann

Повідомлення:
    2.424
    Адреса:
    Ukraine
    А пика не репне від шпротів в такій кількості?:D
    І що це ти почав шпроти гризти замість САЛА? Може наш Вождь і Вчитель в ересь впав?:smile_8: Думаю пора збирати засідання та формувати загін інквізиції.

Veter-59 та obuch59 подобається це.
  25. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    гроші грубі хочу отримати за тії бляшанки. а сало у бляшанках не продається. а те мериканське що є то на крайній випадок. так що най лежить поки що.

casio та Veter-59 подобається це.
  26. Allex761

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.001
    Адреса:
    Лісостеп
    Не зовсім зрозумів, до чого тут пожежники :confused:.