Все треба знайти оту шапку невідімку і тоді можна до клуні дертися за салом а ще в мене е таємна зброя це спарта, вона дуже любе грать з хомьячками поки вони там награються то їм не до сала буде
ну хай люди вірять. приходьте, приносте, посидим. і собі щось теж прихопіть(с) захадітє гражданін. я вас кашей накармлю(с) ласкаво просимо.
Ходив сьогодні у карьєр з другом,вперше в нас знаходжу відстріл 7.62Х25,на денці було вибито 38 88,тобто завод №38 у м.Юрюзань кули "П" тобто без сталевого осередя,саме це мене дещо й здивувало,до речі десь з 1956 року цей набий виготовлявся тільки на цьому заводі,набої до Нагана також. Ось вам посилання російскою: http://ammo-collection.com/index.php?title=Юрюзанский_механический_завод Увесь настріл 7.62Х25 піде на виготовленя сувенирів накштал ось цих: http://reibert.info/threads/v-karmanax-skin-belogo-patriota.417933/ з товарищом що робив ті що в темі вже домовівся.
Стреляные гильзы мелкого калибра... они везде... мусор собирать.Сходи лучше на свалку,найди выброшенный латунный кран и оно выгодней получится,чем на такое время тратить.
а я б оце прислухався до поради. оно бомж назбирав заліза, здав і провів у лігвище собі і-нета та сидить тут поради всім роздає.
Не обязательно бомжом быть,чтоб зализа собирать.Оно стоит прилично.В отличие от детской забавы искать монеты.
всьо. піду викину і червінці миколая і срібло різне і інше що познаходив, візьму вбягну кухавйку. тобто ватнег та піду смітники розкопувати. мо через півроку на новенького мерса чи хамера куплю.
Вот совсем даром вы взялись здесь "за жизнь" рассказывать,тем более "Вождя" троллить,бесперспективная это затея..
Червонцы николая,серебро разное,ещё и слитки золота попадаются.Впрочем,те кто МД продают,и не такое напишут. Я ж сам копаю,знаю,что копу железа альтернативы в общем нет.Или же это просто хобби на выходные...
о великий навчить нас сірих та вбогих копати жбонь та непотріб і ми купимо собі не тільки новенького мерса але іще і маленького острова десь біля багам чи гаваїв. а скілько дають за бляшанку з під кільки в томаті і чи дорожче вона коштує за бляшанку з під сардин?
Кажіть де танка знайшли,а то Консерватор до вас з мєлкашкой,ще ревізію проводити прийде,то весь забере,а так хоч "братнім" відсоточком відкупитесь
Железо оно везде.Подходишь к машине соседа и пилишь на метталлолом.Или в супер чермета накопать. В одном из супермаркетов Мариуполя была замечена пропажа более 50-ти тележек. За 30 дней исчезли больше 50 корзинок на колесах. "Как работник предприятия ежедневно выходит на смену, так 37-летний злоумышленник изо дня в день ходил в супермаркет", - рассказывают в пресс-службе Мариупольского ГУ Мужчина складывал недорогие продовольственные товары в тележку, расплачивался за них на кассе и осторожно вывозил все в расположенную неподалеку лесополосу. С помощью отвертки он разбирал тележки, чтобы сложить детали в сумку и отнести в ближайший пункт сдачи металла. Дело оказалось достаточно прибыльный – в день постоянный клиент супермаркета "зарабатывал" до 100 гривен, которые тут же тратил в этом же магазине. Впрочем, супермаркету тележки обошлись гораздо дороже. Если охотник за металлом за 50 "корзинок" на колесах получил чуть больше двух тысяч гривен, то для магазина это убытки в десятки тысяч. Как выяснилось, тележками промышлял хорошо знакомый милиции мужчина – он не только попадал в поле зрения правоохранителей, но и уже побывал за решеткой. В милиции рапортуют: фигурант уже долго нигде не работает и ведет "антиобщественный образ жизни". За тележки мужчина может снова оказаться в тюрьме. Причем, надолго – статья "Кража, совершенная повторно" предусматривает срок за решеткой до 5 лет.
а я оце щойно до крамниці по цигарки ходив і знайшов іржавого цвяха. це дуже гарна знахідка чи бляшанка ліпше?
Если у вас есть прессовальное оборудование,тогда сойдёт.Не видел чтоб консервные банки нецветмета на металл сдавали.Оцинкованное железо одинаково с прочим черметом стоит.
а от бляшанка з під шпротів повинна коштувати дорожче, вона ж загрянишня. мать піду зжету шпроти а бляшанку завтра здам. підніму грубі гроші за неї і не буду не з ким здоровкаться. чи мо ліпше її на єбєє виставити.га?
Бляшанки від шпротів то понти, тобіж рецепта тільки що підкинули - тягай візки з супермаркету і будеш мати приблизно 100 грн вдень. А ти бляшанки, шпроти... Темнота ти семипідвальна, хоч би подякував за науку.
це якій же візок повинен бути щоб здавши його отримати 100 гривень, мабуть з свинцю чи міді, бо при 1.5 гривні за кільо то тре' штрири возики щоб 100 гривень отримати. отакоє от(с) так що бляшанки з під шпротів то найліпший варіянт. загранишне воно завши дорожче коштує. З.І. зжер вже третю бляшанку шпротів, завтра виставлю на єбєє і припиню з вами узіма здоровкатись бо ви нічого не тямите у шмурдіології
Плюньте на бляшанки та шпроти. Головне - поважати старість . Розкажу Вам за жбонь та добрих дідусів. Нехай вас велика зелена жаба ухопить своїми холодними лапищами. Поїхали по місцю, глянути, що та як. Із землі вилазила більшою частиною всяка жбонь. Ось така: А неподалік дідусь ходив, який дозволив нам побродити по його ділянці. Підійшов, запитав що та як. Я з ним ввічливо поговорив, та розповів, що нічого цікавого. Дідусь трохи подумав, а потім і каже, що є в нього гранатомет (ММГ), та він може його подарувати мені. Я, безумовно, не повірив, але погодився. Дідусь стрибнув у машину та поїхав. Хвилин за 15 він повернувся, та презентував мені ось таку красотулю: Я очам не повірив , а перед присутніми при цьому хлопцями було аж незручно. Дідусю, безумовно, завезу коньяку, хоч він і відмовлявся. Так що тепер можу відкривати тему та знову троллити россіянські ЗМІ вільним продажем ПЗРК в Україні .
А пика не репне від шпротів в такій кількості? І що це ти почав шпроти гризти замість САЛА? Може наш Вождь і Вчитель в ересь впав? Думаю пора збирати засідання та формувати загін інквізиції.
гроші грубі хочу отримати за тії бляшанки. а сало у бляшанках не продається. а те мериканське що є то на крайній випадок. так що най лежить поки що.