Кожному своє . Крутив я в руках швейцарця то він великий і грубий як совіцький чумайдан , одне хороше шо він резиновий і не промокне , але й спина під ним спариться .
та то рекляма техніки для пошуку!доброго дня всім!на дворі-срака(як сказав п.К)+3,зраня сніжило,потім-дощило.фу!погода- не льотна.буду мать совіцькі монети електролізом катувать)))))))))))))))жєби знали)))))))))))))))))))
фу!садюга!за шо ви її так?ну може....ну я навіть не знаю!моя дупа мені стіко проблєм не шукаї,жєби я її так сильно катував!))))))))))))))))))))))))
вітаю панове. на дворі березень, тобто весна! отакоєот. бо порядок должєн бить а нє то шо січас! сраки та цицьки в нас по п'ятницях! тож і треба дотримуватись регляменту а не постити казна що поза регляментом.
Доброго ранку, я б іще поспав але розбудив телехвон.)))) У мене лежить кількка поломанатих вудок, який діаметр труби? А шо Ви пропонуєте в плані %? А цікаво на війну (на справжню) вони зручні будуть?
швейцарець мо і піде а німак ні. місця мало та і незручний він через свою форму. на війну ліпше бундесовський букварик. і влазе багато і каремат не чипляється бо в середені та і навісити можна багато чого. непромокає і легко чиститься від бруду. перевірено фронтом
весна!гормони грають!(в Скотів),а ми чим гірші?і до речі-на мою память середа в нас шо?розклад на тиждень оголосіть будь-ласка!бо в нас сніг політаї,мать календар завис)))))))))))))))))))))))))))
судячи по ребрах-суповий набір)))))))) шо тестує завтрашню уху))))))))))))))))тоїсть охуї,,,...,,,ає))))))))))))))))))))
якраз норма-там тату на спині.і всесвітнє питання-рибу вони ловлять,копати-копають.скоро відсотки дертимуть.в природі-ель ніньйо(хлопчик),а тут якась ля нінья .шо дєлать?
графік вчи!завтра рибний день,пятниця-цицьки,субота-шабат(хоть не факт.буде погода-махнем копати.тре не забути фото медалі зробити.нагадаєш)))))))))))))))))))))))))
то питання не до нас, то до кацапів. то їх споконвічне питання відповідь на яке вни так ніколи і незнайдуть. один кацап вже шукав на це відповідь, сконав божевільним, а ніші кацапи примушували нас діточок вивчати у школі отую маячню гєрціна што дьєтать? після тої школи з тими усіма гєрцінимі, талстимі, дастаєвськімі та іншими кацапськими пушкінимі в мене стійке несприяння кацапської літератури взагалі. в них усе у гімні, все в чорно-бурих тонах, ніякого просвітлення та життя, все погано усі помруть. узяти наприкляд Гоголя, той що Микола Васильйович. вечора на хуторі близь Диканьки. яскраве кумедне та веселе, але тілько він йде до кацапстану та перетворюується у нікалайа васільйєвіча гогаля всьо! ппц! чорно-бурі тона, смертельна туга невідомо за чим, божевілля, смерть. отакоєот
мій дід всю війну з простим вещмішком пройшов, іто напівпорожнім, невбачаю можливості тягать з собою домік за плечима, сухпаї, патрони, рожки, що ще потрібно?
Вітаю. І знову середа. П"ятниця наближається нестримним домкратом. А хіба середа, це не маленька п"ятниця?
нам теж тре знати-ну шоб давати пользітєдьні совєти.типу-пуйла на палю,маскаль-нахт ост,чумайдан-рампа-товарняк-чукотка і т.д.тре буть освідченим.і на всі питання мать відповідь.а не так як пуйло-а....ну....да...а так спитав маскаль дорогу-і без затримки щоб по адресу культурно так йому-куда ітить і шо дєлать)))))))))))))))а ви кажете))))))))))))))))))))))
А цікаво на війну (на справжню) вони зручні будуть? а на він потрібний, гранату в карман, ліпєшку за пазуху і вперед.
а все чому? а тому що бабиновихнаражають© людина повинна бути у комфорті незавжаючи на війну. можна порівнювати що мали німаки з снаряги та червоні окупанти,порівняння не на користь останніх, а можна просто прикинути що треба людині на фронті для комфрту. а ще дві ттри пари сухих шкарпеток, капці бо за цілий день у берцях ноги заморуються дуже, ті самі труси, рушник, нитки-голки, светер та майка та і сухі штані зайвими не будуть щоб перевдягнути їх після дощу чи бруду, та багато ще чого треба людині щоб то був вояк а не худоба яку женуть на смерть з однією гвинтівкою на трьох і де перемога базується тілько на великій купі людського м'яса а не на розумі та вмінню воювати
ви в долю війдіть набанк російськи піти, потім вже %, автівка є, файна дівчина теж, озброєння до зубів, то чом недопомогти банку.