це ще що за сраки серед тижня? що за порушення правил та регляменту. гаявасуважнопитаю. на перший раз попередження а на другий до бану підете на півроку
Експозиція в процесі оновлення. Холодно поки працувати, тому тіко гріємся біля мангалу. Як потеплішає - закінчу реставрацію деяких експонатів, тоді буде хвото.
Вітаю панство! Робочий тиждень йде своєю чергою,до пятниці та суботи ще далеко... До речі,всі мають справжній кошерний туалетний папір,чи по дідівськи,листками з Капіталю користуєтесь?
Вітаю ! На вулиці туман , похмуро , вогко і бридко . Вчора отримав рюкзак американський і головне шо купив за копійки , всього за 300грн , коли інші тут за такий рюкзак дерут 120$ за новий , або 1200-1500грн за б/у . Приіду до хати , виперу рюкзак бо трохи брудний і тоді вже похвастаюся .
От я читаю пости, дивлюсь на хвото та й задаюся питанням - а на якого дідька вам оті піни потрібні - невже ваши детектори не окреслюють де є центр сигналу? Мій сіскоп вказує докладно на середину знайденної речі і жодних проблемів з вийняттям знайденого не маю.
Пане К ото як це Вам не соромно - сраки - які сраки?- дужечемнодокурвинендзиявас питаю - тре казать сііднички, сііднюченькі - кохані, кругленькі та й смачненькі - отакоє - а Ви срааки.
ну не знаю, моя Аська з Торнадо не дає аж дуже точного оприділення, штатна катушка була точніша! пін брав після перших виходів з торнадо!тепер без нього якось не так - може привик?
якщо гамериканський, то там може бути доляр, може пєні .... пошукайте в ньому монетто, можна без мд -))))))))
В мене кращий , куди тим німакам і швейцарцям , ось огляд такого заплічника http://tankist-sssr.livejournal.com/74849.html
Тут на форумі купив , і вже в лічку писали шоб я продав , згодні платити дорожче . Але такий рюкзак і головне шо за 300грн треба і самому , нові коштують 100-120$ , б/у десь від 1200 грн . Потягаю пару років та й продам десь за 50$ .