вітаю панство. на дворі весна.підснижники та проліски починають розквітати то якийсь тролль-провокатор. що не тема так ай-ай ми всє умрьйом. тре модераторам перевірити того тролля, а ліпше забанити
Маю таку радість ще з молодості, як прикрутить, жінка йодом малює, раніш просто сітку малювала тепер натюрморти)))
упс!блін!енігма не працює!то не я,то не мене!і взагалі-валідола за счьот хфірми))))))))))))))))))))))))))))))))))П,С-гінхварти та гінсульти кацапам-за счьот потребітєля))))))))))))))))))
а він-шо,вічно жити зібравсь,ну добре-всє то всє!деякі навіть на БІС!)))))))))))згоден!но всє!а наші- ВСІ!на зло тим чортам! хай ЖИВУТЬ!довго та щасливо!
САЛОм алєйкум шановні! Ось вам без попередження і мені по барабану чи є у вас валідолЯ черства людина "Марлєзон ностальджі 2013" Переглянути вкладення 6195822
ой тихо тихо,не рушт Опришка-бо буде лихо!зачне хропіти-буде будитись!від МАРЛЄЗОНУ-де нам подітись,нема гаптеки.ні валідолу-бо він манжаї з верху до долу)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Пару цікавих фото зі мну, тобто зо мнуй. Тьху, зі мною То ще не продовження марлєзону, так що не обольщайтесь
Всьо дзвоню Шахові, кажу що ви виставляєте 15 літрів фірмєнної самогонкі. Прилетить як віНтер, і мене заодно захопить)
Тю, а ще за Дімою настойка. Будете з ним говорити, кажіть най не розслабляється, бо відсотки капають і ми пам'ятаємо!