рейка, а стволи від танка та мосінки , а в лежанкі лист броні ось чекаю коли вже власники будівлі відїдуть щоб копнути гарненько.
Вітаю ! На вулиці похмуро , мокро (вночі мать був дощ ) , бридко , вітряно - весна почалася . Куди вдійдуть ? До небесноі канцеляріі ?
Доброго ранку та й весно-зимою. У мене +1 та й від вечора сніг ліпить. Зара поїду завезу доню до шпиталю на лєкції, потім на трішки до праці та й на поліцію, щоб зареєструвати наступну іграшку.
пане К. ось вам подарунок, підпільник з за бугра. https://reibert.info/threads/smutnoe-vremja-neizbezhno.738253/#post-7913159
та ні на дачі вже 3 роки живуть, хочу на їх огороді покопать, може там теж джикіля є, на моєму трішки викопав, ще на потім залишив хочеться в сусіда копнуть.
От ви з цими своїми фото!! Кожен раз бачу і за серденько хапаюсь. То ви ще до нас хочете? А мо' ми до вас? Допоможем у сусіда покопать?
Мої вітання ! Та ті ноги на високих підборах і взимку шкоди роблятьблять не мало , і особливо коли вони за кермом ! Я б їх в автівку допускав тілько в спортивній формі та спеціяльному взутті для керування авто . Доречі в одному з індійських штатів покарання за порушення правил поводження на мото-автотранспорті для жінок не старших за 45 років ( старшим вже не дозволяють підходити до самохідних засобів пересування ) є виконання перших п'ятисот вправ з камасутри причому самотужки без участі чоловіка аби не видавалось за акт сіксуального насильства . А наші усіляки курви на небесних колісницях тільки мізкам поліцменів влаштовують сексуяльні тортури і ніц нізашо не відповідають , он подивіться утьюби - там всьо видко .
а як самому собі написати? тю, та то фото я камраду скидав, щоб напокопать до мене їхав, бо пан К. відмовився.бензину каже 50 літрів, тоді приїду.
Нє , ну я ше розумію коли я сиджу то за нутбуком то за пляншеткой то за донькиним компом бо я хоч і молодий та жвавий , але вже на пенсії та працюю досхочу .. Можу собі влаштувати мандри типу село-місто чи навпаки . А от шо дає змогу решті кумпанії тута сидіти цілодобово і ніц на роботу не ходити - то я не розумію . Можна було казати шо раніше була люта зима та позаносило геть усіх по димарі снігом і всі сиділи в своїх комірчинах ( звичайно крім фанатично налаштованих копарів , котрі навіть під снігом копанки робили та видобували усілякі артефаки ) , їли запаси та тицяли кляву цілодобово бо не видко було чи день надворі чи вже поночі ... А зараз - знову цілодобові посиденьки ... Непорядок !!! Нумо до праці , дармоїди !!! Сеанс зв'язку тілько після 21-нульнуль , а об одинадцятій вже спати !!! Виключення можливі лише для аксакалів , ветеранів війни та праці , інвалідів , хворих спорцменів шо знаходяться на мусовому лікуванні , малолітніх діточок , котрі ше не ходять до праці , та оліґархів - нам можна цілодобово . Отакоєот неподобство , бо ви всі думаєте раз Консерватор снув десь опів на сьому ранку - то тепер анархія ?
То хутчіш до інструментів - вихідний то не привід байдикувати ! Звісно беріть пляшечку самі знаєте чого , сальця з прорістю , овочів , консервованих кактусів , хлібця бородинського , соки-вітаміни там усілякі , включайте радіоефем на хвилю новин та цікавих подробиць , зробіть вологе прибирання та провітріть приміщення , затопіть грубку , гукайте друга ( чи подругу ) й починайте майструвати собі в задоволення бо то є особисто-суспільно-корисний процес ! Пи.Си. Стережіться протягів та тепло взувайтесь бо передають штормове попередження !
Протянуло вже, на копі присів на обрізки хвої, та й заснув, добре камради вже підійшли розбудили, права половина спини ууу пісець болить, після спорт травми нагадує та вийшов в майстерню наподивитись, сварку лінь було приймати на місце, прийшлось побиріку конструктор зробитьось трішки накидав натюрморт ескіз чорновий, замовлення ще на 5 штк? навіщо брату компресора, мабуть шини накачувать в авто