Оце вже ні!треба друзів,сусідів запросити.вони ж бо запрошували!тай гуртом від скотика коханого-блін легше відбитися буде)))ну і веселійше в кумпанійї отих<сіроманців>)))))
А ви звідки знаєте?не гарно глядіти чужих мурок!!!і не тільки руками можна правду до комрада довести!тай в них теж є свої<інквизиції>!є ще слово,те котре на вушко....ну ви знат!
Добре не піддаватись гіпнозу, так би мовити тримати дистанцію. Поки ніби вдається - в травні буде чверть століття...
А та воно так!лу..й мурку вмовит-вона ябко адаму готовит!і тут йому оп!))))в монахи не йду,бо там сумно.в фільосафи,прохвесори-зарозумно.буду сам собі на умі!і до тої куми,і тій кумі!кожній буде по уміннях її!))))))))))))))))
Міри різні буват.тай як коли.дехто тільки для себе старається,декому разом любо від початку й до кінця роботу вести!!!
Та був би він, то мабуть сала б випрашував,а так пощастило що вона,(печіво та канхвети їй подавай)а сало я і сам люблю
та мій теж клянче. сяде перед столом коли щось їмо і так жалісно дивиться. то я інколи печево не солодке купляю чи оті бублички маленькі то даю. таке можна або шматочок хліба. за шматочок хліба хом'ячок віддасть усе.
спробуй. ти від нього жахався коли він іще геть малий був а тут мабуть підзабув, ото ж воно і старість, та дуже хоробрим став.