Поплентаюсь серед глупої ночі(може комусь на заборі напишу *сєпар*.а воно так і є).і поповню тирнет.і дочитаю ювілейні коментарі. А при випадку(случаї).то мона і в розетку зарядить.
А чого Ви весь час коли лягаєте спати цмалите люльку й ховаєте руки під ковдру ? Та й ноги у Вас я кось дивно в різні боки вигнуті ... Шо Ви там під ковдрою робите ?
Щойно один москаль з Ліпєцка в Пикокнижку написав: "А у нас уже пол чьяса как вєсна наступіла, а ви хахли исчьо зімой мйорзнітє" Чуствує кацапська морда що скоро їм "пухнаста північна лисиця" прийде.Нервується....
Весна прийшла! Всім потрібно бути дуже уважними, а то гарні жіночі та дівочі ноги без штанів і в колготах і чулках можуть наробити багато біди. Особливо за кермом
Всім добридень,шановне панство! Дорогу з Львову до Франківська вкатали до непристойності гарно,хоч на своїх яйцях котись. Навіть в найгіршому місці-Рогатині.Подекуди і розмітка з"являється.Кусок від Бурштина до Галича ще був так собі,та і за нього вже брались. Від Франківська до Ворохти на 3+або 4-.А ось від Ворохти,одразу за переїздом і до повороту на "Заросляк"-2+,потім десь 3;3+. А вже від Опришка і в потрібний керунок,ближче до гори,де буде коп-бажано не пхатись з низькою посадкою,та виступаючими вперед бамперами.
В суботу був на копі,знахідок не густо,хоча в камрада проскочила гарна монетка-15 Крейцеров 1800 років, Австрия.Стан,так ніби його пару років тому загубили. В неділю був у Калуші,(р.он центр біля Франківська)розговорились з місцевим, той порадив з"їздити на старий кар"єр. Не пошкодував.Гарне озеро утворилось, а знак із каміння особливо потішив.
я знаю де в нас у місті у тихенькому провулочку вони висять. адресу дати? приїдете та знімете собі. там два вида є
таке. в мене оно льох рейками з чавунки перекритий та між ними цегла арками. красіво та моцно. отакоєот. а ви кажете
я ото комусь такий намаз встрою що місця мало буде. надумали те ж мені. я і сала не їм. ну нічого. от припхаюсь якось по ревізії то будете знати. ще і жорна з млина заберу.
всьо. усе перечитав що ви тут накнопали поки мене не було то піду і я спати. небешкетуйте, я потім перевірю.