Ви ще не зібрались????? Ану гайда на Ковельський потяг, і зранку тут у мене. В 9-00 будете вже на копі. Візьміть комплект батарей, "Бердичівського" і вінницького сала
Оце накопаєм тіки воділу тре,щоб скрізь возив,ну і зо два раби шоб копали,коли нам геніальні мислі прийдуть де копати
всьо взнав у малого 2140 ,і він його вже продає)) Нікому не треба? Мотор довів до ідеалу, почав робити кузова…а тут я свою таврюху йому підігнав)))
не лише копана, ле і підводно-лежача, зафільмував, зара думаю зв*язуватися з підйомом, чи ні ... під наростом мушлі не видко -((((((( в відсоточках братніх -))))))))))))) ой йой, а що це за хулодець -(((((
Напевно не встигне,розумієте є своя специфика зберігання,вище я писав ну там є ще деякі моменти технології зберігання, Ви давайте його в клюню а там буде видко
Який смисл класти рейку на перекриття, явасвзагалінерозумію???? Нормальні з них виходять наковальні. Якщо на то пішло, то краще вже покласти на перемичку 63 кутник або швелер, або якщо в пів-цеглини то 12 швелер. ...і легший, і конструктивніший
То Ви говорите про перемички наприклад над вікном чи дверима, не знаю як де а в нас якщо нема панелів чи наприклад перекриття погріба ложаться рейки там через 70-100 см знизу щити під рейками сітка металева і йде заливка бетоном
Якщо робити супернадьйожний погріб, наприклад як Канцерватора клюня, то там і метрового суперзалізобетонного перекриття не вистачить, щоб до його сала ніхто не добрався
Шось я підозрюю шо пан К.мусульман і сало не їсть,після Вашого хвото сальця з пивом він взагалі пропав,напевно намаз совєршають