Я в макаронників на зупинці електрички ходив до вітру в самому темному закуточку - думав ніхто не побачить ... А коли йшов назад - пара розфарбованих туземців реготали та показували пальцев поверх моєї голови , я так підозріло повернув голову й побачив аж цілих дві камери й , курва , ще й рухомі , тобто одна рухалася разом з моїми рухами ... Добре що в них приміські поїзди самі поїздаті поїзди - я миттєво заліз в вагон та через п'ятнадцять хвилин вже був на відстані п'ятидесяти кілометрів від "поміченої" клюмби ... Та ще й одну зупинку зайву проїхав бо доки чекав шо двері самі відкриються ( а вони , курва , не відкриваються автоматично - треба тицьнути на червоненьку кнопку ) - потяг рвонув далі ...
Вчесть ДН "блудньокопарської" гілки, і на початок весни та сезону, ставлю спайку 12л рівненського пива "Бергшлосс".
Я вибачаюсь за невтему, але може комусь цікаво буде Андрей Гура Вчора о 12:38 · Всем! Всем! Всем! Кто занимается или Кто интересуется Ресстоврацией старых машин. Мой таварищ, продаёт BMW 1932 года Задний мост от Попеды. Желающие! Пишите... Жалко если порезать и отдать как металлалом. Всем хорошего дня!
так, коньячку за свято прийняв! з друзяками-копарями про любиму справу побесідовали, плани намітили! а що вельмишановне панство поробляє! ? пана К. не видно! певно шмон у клуні святковий наводить!
Дякую, справді вони, ранній випуск. З.І. Ви після реєстрації півроку мовчали, і лише зараз написали перше повідомлення.
Вони мать в засаді-такшо цісьо.а то дочекається доки всі розслабляться.і в честь великого свята-як засадить.....марлєзону.4 сторінки.на ніч.а валідолу-найн,аптеки закриті.біда.то будете плякати.во.краще не руште ту засаду.
Приїздіть, відведу. Мені зовсім не шкода. Разом з тим, я можу і помилятися, але місце вельми схоже на те.
Льогко! Тільки за пересил заплатите, або скажіть куди і кому потягом чи маршруткою з Рівного передати. Так буде швидше і економічніше
Тобто всі інші глюки тексту не вразили))) Тіко Попеда)) А Беху 32-го року я б взяв… тільки нема за шо
Доречі про "Попєду".... В мене до "штириставосьмого" Москаля, є нових задніх крила. Праве та ліве, з етікєтками Чєлябінского заводу 1989 р/випуску. Нннннаааада?
Все мені,я в клюню його заникаю........ ну просто в мене місце зберігання хороше,ну там випаровування, усушка,миші