я з Шахом якойсь пив самогон, ще до того як він у вас був... градусів 60, п"єш, запиваєш і всеодно що другу стопку влив. Ледь додому добравсь
Тільки не малюйте там по стінах- бо стоять відеокамери! А як будете вже коло дому- то не йдіть пісяти перед під'їздом- бо там уже нова поліція чергує і за яйця- клац...і по святі!
Дякуювсім за пораду в виборі пива,придбав всетаки бердичівське кармеліт,і всетаки вгледів шото воно за тєтєрів то є опіум для народу
І як ви то пиво пьєте? З порошка виготовлене. Запитайте Пана К яке було пиво при Льоні Брежневе або Анропу.
Всіх з ДН "блудньо-копарсько-хунтожидобандерівської" гілки! Ось прийшов додому, дружині сказав щоб все було по-хфеншую. Сало, часник, цибуля, бараболя і пиво! Вона щей салатік з бурячка зробила, на який москалі кажуть "свєкла" Нажаль 100 грам ніззя, бо завтра за-кермо. всіх з Днюхою! Сам п"ю і всіх запрошую!
То таки буде якась катаклізма ? Невже мегапотепління так швидко насувається і скоро будемо копати в пустелі (та й тілько ті хто мають ймунітет до спеки ) ?... Шо мусимо робити аби адаптуватись ? Мать треба терміново їхати на заробітки до бедуїнів у пустелю аби отримати щеплення ...
Все я знаю. Колись давно, будучи студентом, ходили ми в бар "Гамрінус". Так от, щоб то пиво пити, доводилось солити край бокала, бо не лізло. Потім губи були солені-солені. Як згадаю, аж мурашки по шкірі бігають.
То ви хвілосов? Де ви таких слів набрались : катаклізм, мегапотепління, ймунітет, адаптуватись. Бачу що вже наотмічались!!! Тре подавать Алярм пану К . Вже не порядок!