Минулого року було стільки мухоморів, що ліс червоний був. Тільки раз таке ще, за мого життя було. Не пам'ятаю вже коли! І до нас на мухомори приїжджає жінка з Середньої Азії. Робить з них ліки від раку. Наталовує повні трилітрові бутлі і закриває пластиковими кришками. Далі це все добро закопується на глибину рівно в один метр. Скільки часу воно там лежить, не пам'ятаю- чи півтора, чи два місяці...Далі це відкопується і сік, який пустили мухомори- зливається. Це і є ліки. Чи лікують вони насправді- не знаю, але приїжджає вона за ним- кожного року.
От ненада ля-ля,дорогу Львів-Рогатин турки ше прошлого року наново застелили<правда ше розмітки нема>.далі незнаю,бо за Рогатином ще не був.та й на Франківщині дороги завжди були кращі за наші.скажем-тверда четвірка.
Просто кожен оцінює за своїми мірками. Я за еталон (тобто 5) беру збережені відрізки австрійських доріг не знищених в післявоєнні часи.
а якщо узяти римські? ті шляхи більш 2000 років використовують, а вони як нові. і що цікаво тоді не було ані техніки ані технологій, а шляхи будували на віки, не те що зараз.
Аж спітнів коли намагався щось зрозуміти і нарешті почув знайоме та зрозуміле - Пумпурум-пурумпумпум !!!
Та я й не проти , але то Ви даремно розбазарюєте такі знахідки бо коли таки зробите вдома те шо я кажу і ввімкнете в самісіньку страшну спеку - ґарантовано на Ваше морське узбережжя потягнуться ось такі сусідки та навіть випадкові перехожі жіночки та ще й не з порожніми руками ...
Мох вітання особисто автору та ідейному батькові , друзяці Опришку з річницею такої гарної теми про все крім поганого . Також вітаю всіх учасників та вболівальників , поважних аксакалів та зовсім молодих копариків-початківців і навіть тих хто ніколи не тримали в руках ніяких "деусів" , "фішерів" , "ґаретів" , " "майнкампфів" чи "майнлабів" - але за ці роки приросли душею до нашої спільноти і вже почали помічати навколо себе щось цікаве , на шо раніше навіть не звертали уваги . Для мене особисто ця тема дуже цінна , оскільки на все життя залишила слід в душі дуже дорогої мені людини . Бажаю всім Миру після Перемоги , гарного настрою , цінних знахідок ( і не тільки матеріальних) , добробуту й достатку в сім'ях та затишного й приємного Побуту . Пи.Си. Будьте чемні та люб'язні , нехай кожен знайде собі то шо так важливо в житті - собі нову автівку та шубку для леді і не доведеться розпродувати свої колекції , хтось іменного мегаякісного грифа для штанги та поборе хвороби , комусь справжніх безпартійних друзів , моєму земляку бажаю нарешті знайти собі одну саму цицькату та вродливу панянку й не перейматись очікуванням того що настає після 12-ї ночі в четвер , не зобиджайте Консерватора , бо вже хтіли відправити його на заклання на честь річниці "Буднів та побуту" , та й взагалі ще хоч десять разів по чотири роки такого спілкування . Україна - понад усе !
Доброго дня, вельмишановне панство! Свято теми в яку ми регулярно збираємося - це дійсно свято!бо кожен з нас тут проводить якийсь шмат свого часу - а значить, щось отримує від цього, ну і певно, в свою чергу, віддає! Тому це класне свято! Вітаю основоположника Теми пана Опришка та всіх відвідувачо-дописувачів! Дай Бог колись нам всім зібратися! тільки не у віртуальному, а в реальному часі!
Листайте сторінки теми за останні два дні. Там все написано, навіть з картинками. На копі не були: 1. Пан Касіо (на лікарняному ); 2. Пан К. (готувався до святкування та прийому відсотків ); 3. Пан Суєр (не копає, мабуть засланий ). Всі інші звітували. Роблячи скидку на Вашу молодість та свіжу реєстрацію скажу так: наступного разу спочатку читайте, а потім запитуйте.
Ну і Ви засумували з того приводу і підпалили на прощання старник ... А знаєте шо то треба було робити раніше - коли там ше тваринки усілякі не робили собі будиночки ...
пропануєш його туво. спочатку ретельно допитати? а мо всеж таки присадити на той коп щоб не троллив старого москальского мусора сєржа що той аж всирається в ночі)))