Не буду В мене є мірка Я час від часу дістаю зі шкаХву свої файні галіХве і міряю їх Коли застібатися вже не хочуть,я сідаю на дієту Так вже було декілька раз. А то я знаю декотрі клинки в галіХве вшивають вже та не застібають їх.Все одно кажуть під гімнастеркою не видно
Дякую, вельми доречно. Тільки мені того можна не боятися, я стрункий мов кипарис. А іще скромний, як пан К.
Пане К% мабуть готуеться до прийняття подарункових відсоточків -)))))))))) лишилось 10 хвилин -)))))))))))))))))))
Де всі поділися? Саме-но дитячий час скінчився, можна погомоніти. Невже по ліжечках повкладалися?...Отакої... Один пан Консерватор на посту - читає, що ми тут накнопали. Пішов і я в люлю...
Доброго ранку! За вікном зеро, а на форумі свято Дякую всім присутнім та шоб ви були таки здорові !!! Хабаря всім повний лантух ще й велику торбу !!!
Ура чи Гевалт ( навіть не знаю шо кричати ) !!!!! Вітаю всіх з черговою річницею Буднів і Побуту ! Дякую Опришкові що створив цей шедевр , а решті товариства ( пан К безумовно старший і йому два дякую ) дякую за ваші жарти , поради та цікаві історіі , без яких Будні і Побут пішовби у історію . Бажаю всім крепкого здоровля і гарних сигналів під катушку . Погода за вікном не певна : похмуро , прохолодно , легкий вітер , нарід спішить до праці , автівки ревуть і мчать по дорозі , палата кварцюється та провітрюється .
всіх присутніх з ВЕЛИЧЕЗНИМИ СВЯТАМИ!поперше ювілей такої офігенної ТЕМИ!ну і-дер вінтер(не той шо ШАХ)))))))))-капут!будьте чемні,святкуйте гідно-а я біжу до роботи.стара зміна вже додому хоче))))))))
Відзначив 4-річний олімпійський цикл теми святковим забігом. Я ж то тут самозванець, дякую, що прийняли.
Вітаю з річницею друзі!!! Дякую за те, що ви завжди в темі, без вас її б не було! А ось саме перше фото в цій темі.
Доброго всім ранку. За вікном туман, спину відпустило (от не могло ку…во на вихідні відпустити?). Вітаю всіх річницею теми і ювілейною сторінкою))